Νέντοβιτς: «Λυπάμαι γιατί αυτή η ομάδα δεν θα συνεχίσει μαζί» (pic)

Νέντοβιτς: «Λυπάμαι γιατί αυτή η ομάδα δεν θα συνεχίσει μαζί» (pic)

Το μήνυμα του Νεμάνια Νέντοβιτς για την απώλεια του τίτλου, αλλά και για το μέλλον της τωρινής ομάδας του Ερυθρού Αστέρα.

O Eρυθρός Αστέρας ηττήθηκε από την Παρτίζαν Βελιγραδίου στον πέμπτο τελικό της Αδριατικής Λίγκας και έτσι έχασε τον τίτλο.

Ο Νεμάνια Νέντοβιτς με ανάρτησή του ευχαρίστησε τον κόσμο που στήριξε τους «ερυθρόλευκους», ενώ αναφέρθηκε και στους συμπαίκτες, καθώς οι περισσότεροι δεν θα βρίσκονται και του χρόνου στο Βελιγράδι.

H ανάρτηση του Νεμάνια Νέντοβιτς:

«Θέλω να σας ευχαριστήσω όλους για την υποστήριξη στη διάρκεια αυτής της δύσκολης αλλά συναρπαστικής σεζόν, η οποία είχε πολλά σκαμπανεβάσματα. Κερδίσαμε δύο τρόπαια, αλλά μένει μία πίκρα για το χαμένο πέμπτο τελικό. Στο τέλος της ημέρας πρέπει να είμαστε ρεαλιστές και να συγχαρούμε την Παρτίζαν.

Λυπάμαι γιατί ξέρω ότι αυτή η ομάδα με αυτούς τους παίκτες δεν θα συνεχίσει μαζί και ίσως ήταν το γκρουπ παικτών με το οποίο απόλαυσα να παίζω περισσότερο από κάθε άλλο. Θα θυμάμαι πάντα ευχάριστα αυτή τη σεζόν. Σας ευχαριστώ για την αγάπη που μου δείξατε από τότε που επέστρεψα στον Ερυθρό Αστέρα. Θα τα πούμε σύντομα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ