Προβλήματα ξανά για τον Νέντοβιτς

Προβλήματα ξανά για τον Νέντοβιτς

Ο Νεμάνια Νέντοβιτς δεν έπαιξε στο δεύτερο ημίχρονο του ντέρμπι του Ερυθρού Αστέρα με την Παρτιζάν, όπως συνέβη και κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Από νέο τραυματισμό ταλαιπωρείται ο Νεμάνια Νέντοβιτς. Ο Σέρβος σούτινγκ γκαρντ του Ερυθρού Αστέρα δεν αγωνίστηκε σε ολόκληρο το δεύτερο ημίχρονο του αγώνα με τον Παναθηναϊκό λόγω ενοχλήσεων, αλλά κρίθηκε έτοιμος να παίξει στο ντέρμπι με την Παρτιζάν.

Ο πρώην άσος του Παναθηναϊκού έπαιξε 11 λεπτά στο πρώτο μέρος, αλλά δεν μπόρεσε να προσφέρει στο δεύτερο. «Είχε πρόβλημα τραυματισμού, όπως και ο Ντόμπριτς. Δεν μπορούσαν να παίξουν στο δεύτερο ημίχρονο», τόνισε ο προπονητής του Ντούσκο Ιβάνοβιτς, που είδε την ομάδα του να χάνει παρότι βρέθηκε με προβάδισμα 20 πόντων στο πρώτο μέρος.

Διαβάστε επίσης: Η Ρεάλ, ο Ολυμπιακός και το νέο συμβόλαιο – Όλα τα δεδομένα για τον Σλούκα

Ο 31χρονος γκαρντ, ευτυχώς για τον ίδιο αλλά και την ομάδα του, φέτος δεν έχει ταλαιπωρηθεί όσο άλλες χρονιές και μετρά 24 εμφανίσεις απουσιάζοντας μόνο από τέσσερα παιχνίδια του Ερυθρού Αστέρα. Με 14,2 πόντους, 3,2 ασίστ και 1,3 ριμπάουντ σε 22:20 κατά μέσο όρο, την φετινή σεζόν, στάθηκε ξανά άτυχος και ο Ιβάνοβιτς θα περιμένει την επιστροφή του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ