Ανακοινώθηκε η προεπιλογή της Γεωργίας για το Μουντομπάσκετ 2023

Ανακοινώθηκε η προεπιλογή της Γεωργίας για το Μουντομπάσκετ 2023

Με γεμάτο το «οπλοστάσιο» της αναμένεται η Γεωργία στο Μουντομπάσκετ 2023, όπου θα πραγματοποιήσει την «παρθενική» συμμετοχή της στη διοργάνωση.

Οι «παλιοί» της Εθνικής Γεωργίας, Τορνικέ Σενγκέλια και Γκιόργκι Σερμαντίνι ηγούνται της προεπιλογής για το Μουντομπάσκετ 2023 που ανακοίνωσε ο Ηλίας Ζούρος, στην οποία περιλαμβάνεται ο βετεράνος γκαρντ Ντούντα Σανάντζε και το δίδυμο του ΝΒΑ, Γκόγκα Μπιτάτζε και Σάντρο Μαμουκελασβίλι.

Σενγκέλια και Σερμαντίνι έχουν υπάρξει κορυφαίοι παίκτες στην Ευρώπη ανά διαστήματα, με τον δεύτερο να έχει αναδειχθεί παίκτης της χρονιάς της Liga Endesa την σεζόν που ολοκληρώθηκε, μετά τις εξαιρετικές εμφανίσεις που πραγματοποίησε με τη φάνελα της Τενερίφης. Ο Σενγκέλια από την άλλη, είχε πραγματοποιήσει ένα πέρασμα (2012-14) από το NBA (Μπρούκλιν Νετς – Σικάγο Μπουλς), αλλά είναι περισσότερο γνωστός διότι ήταν ο «αστέρας» της Μπασκόνια αλλά και από το πέρασμα του από τις ΤΣΣΚΑ Μόσχας και Βίρτους Μπολόνια.

Διαβάστε επίσης: Αυτό είναι το σχέδιο του Μπαρτζώκα

Μαζί με τα δύο βαριά χαρτιά της εθνικής Γεωργίας, στο Μουντομπάσκετ θα είναι ο βετεράνος γκαρντ Ντούντα Σανάτζε, το δίδυμο του NBA Γκόγκα Μπιτάτζε και Σάντρο Μαμουκελασβίλι και οι ποίντ γκαρντς Θαντ ΜακΦάντεν και Ράτι Αντρονικασβίλι.

Αναλυτικά η προεπιλογή της Εθνικής Γεωργίας για το Μουντομπάσκετ:
Γκιόρκγι Τσιντσάτζε, Τορνικε Σενγκέλια, Γκιόργκι Σερμαντίνι, Γκόγκα Μπιτάτζε, Ντούντα Σανάτζε, Θαντ ΜακΦάντεν, Μπέκα Μπεκαούρι, Μικάιλ Μπερισβίλι, Μέραμπ Μποκολισβίλι, Ράτι Αντρονικασβίλι, Σάντρο Μαμουκελασβίλι, Κακιαμπέρ Τζιντσαράτζε, Γκιόργκι Κορσάντια, Λέβαν Γκογκιτσαϊσβίλι, Νικολόζ Γκαπριντασβίλι, Λούκα Λικλικάτζε, Γκιόργκι Τουρτζιλάτζε, Νταβίτ Κακουσάτζε.

Υπενθυμίζεται πως η Γεωργία έχει κληρωθεί στον 6ο όμιλο μαζί με τη Σλοβενία, το Πράσινο Ακρωτήρι και τη Βενεζουέλα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ