Τομά Ερτέλ: Ανανέωσε για δύο ακόμη χρόνια με τη Ζενίτ

Τομά Ερτέλ: Ανανέωσε για δύο ακόμη χρόνια με τη Ζενίτ

Παίκτης της Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης για δύο ακόμη χρόνια θα είναι ο Τομά Ερτέλ, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι το 2025.

Ο Τομά Ερτέλ υπέγραψε επίσημα την επέκταση της συνεργασίας του με τη Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης, επιβεβαιώνοντας την παραμονή του στη Ρωσία μέχρι το καλοκαίρι του 2025.

Μετά την εντυπωσιακή του εμφάνιση στο Ευρωμπάσκετ του 2022, ο έμπειρος Γάλλος πόιντ γκαρντ συμφώνησε να συνεχίσει να αγωνίζεται με τα χρώματα της Ζενίτ.

Διαβάστε επίσης: Στα πράσινα και επίσημα ο Κάιλ Γκάι (vid)

Ο 34χρονος Γάλλος, αφού είναι κάτοικος Αγίας Πετρούπολης εδώ κι ένα χρόνο αποχωρώντας από τη Ρεάλ Μαδρίτης το περασμένο καλοκαίρι, κατά τη διάρκεια της προηγούμενης σεζόν, έκανε επίδειξη των ικανοτήτων του, έχοντας 13,3 πόντους, 8,6 ασίστ και 2,4 ριμπάουντ κατά μέσο όρο ανά αγώνα στη VTB League.

Η Ζενίτ προχώρησε σε σημαντικές κινήσεις για την περαιτέρω ενίσχυση της ομάδας της. Αρχικά διατήρησε τον Τσάβι Πασκούαλ στη θέση του προπονητή, εξασφάλισε νέο συμβόλαιο με τον Αντριαν Μόερμαν, ενώ καλωσόρισε και τις νέες προσθήκες των Μπόγιαν Ντούμπλιεβιτς και Κάιλ Κούριτς.

Υπενθυμίζεται, πως λόγω της απόφασής του να παίξει για τη Ζενίτ και εξαιτίας της ρωσικής εισβολής στην Ουκρανία, ο Ερτέλ έχασε τη θέση του στην εθνική Γαλλίας, ενώ παράλληλα θα παραμείνει εκτός ευρωπαϊκών διοργανώσεων και σε συλλογικό επίπεδο.

Η ανακοίνωση ανανεώσης της συνεργασίας

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ