«Προβάρει τα ερυθρόλευκα ο Σαμπαζ Νέιπιερ»

«Προβάρει τα ερυθρόλευκα ο Σαμπαζ Νέιπιερ»

Επόμενη... στάση Βελιγράδι για τον Σαμπάζ Νέιπιερ που έχει συμφωνήσει σε όλα με τον Ερυθρό Αστέρα και αναμένεται να ανακοινωθεί από τη Σερβική ομάδα.

Μετά την απόκτηση του Μάικ Τόμπι, αλλά και του Άνταμ Χάνγκα, ο Ερυθρός Αστέρας ετοιμάζεται να κάνει μια ακόμα πιο ηχηρή μεταγραφή. Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά το σέρβικο «Mozzartsport» αφού απομένουν μόνο τα τυπικά για να εντάξει στο δυναμικό του τον Αμερικανό γκαρντ, Σαμπάζ Νέιπιερ.

Ο Νέιπιερ ήρθε στην Ευρώπη και την Euroleague μόλις στο δεύτερο μισό της περσινής διοργάνωσης, ωστόσο πρόλαβε να αφήσει δείγματα γραφής του εξαιρετικού επιθετικού του ταλέντου, ειδικά στο κομμάτι της εκτέλεσης.

Διαβάστε επίσης: Το «φέσι» του Παπαγιάννη, ο Ιτούδης και τα 3 εκατ ευρώ στον Σλούκα

Στα 12 ματς που αγωνίστηκε στη διοργάνωση για λογαριασμό της Αρμάνι Μιλάνο είχε κατά μέσο όρο 15 πόντους (45% στο τρίποντο), 1.8 ριμπάουντ, 3.9 ασίστ και 1.1 κλεψίματα με PIR που άγγιζε το 16.4.

Πρόκειται για έναν παίκτη με καλή θητεία στο ΝΒΑ και πέρασμα κατά σειρά από Μαϊάμι Χιτ, Ορλάντο Μάτζικ, Μπρούκλιν Νετς, Μινεσότα Τίμπεργουλβς, Ουάσινγκτον Γουίζαρντς και Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς.

Όπως φαίνεται ο κόουτς Ιβάνοβιτς με την μεταγραφή αυτή και σε συνδυασμό με την άφιξη του Μίλος Τεόντοσιτς, θα κλείσει σε μεγάλο ποσοστό το κενό στην περιφέρεια του Αστέρα μετά την αποχώρηση των σπουδαίων Αργεντινών γκαρντ, Λούκα Βιλντόσα και Φακούντο Καμπάτσο φέτος το καλοκαίρι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ