«Βόμβες» Γουόκαπ για Σλούκα και απόλυτη στήριξη σε Μπαρτζώκα!

«Βόμβες» Γουόκαπ για Σλούκα και απόλυτη στήριξη σε Μπαρτζώκα!

Ο Τόμας Γουόκαπ τοποθετήθηκε στο θέμα που έχει δημιουργηθεί τον τελευταίο καιρό ανάμεσα σε Σλούκα και Ολυμπιακό.

Στο podcast «Urbonus» του Ντονάτας Ουρμπόνας ο Αμερικάνος γκαρντ σχολίασε μεταξύ άλλων το «διαζύγιο» του Κώστα Σλούκα με τον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά όσα είπε για αυτό το θέμα:

Διαβάστε επίσης: Ολυμπιακός: Η δεύτερη θέση του Κένεντι, ο Ρέαμπτσιουκ και ο τρόπος του Μαρτίνεθ

Για το αν υπήρχε τρόπος να ευχαριστήσει ο Ολυμπιακός τον Κώστα Σλούκα και να τον κρατήσει στο ρόστερ του: «Σίγουρα, θα υπήρχε κάποιος τρόπος, αλλά με τι κόστος; Ο κόουτς Μπαρτζώκας είναι δύο φορές καλύτερος προπονητής της Euroleague. Προφανώς, έχει αποδείξει πράγματα. Έχει κατακτήσει την Euroleague, έχει πάρει τίτλους, έχει πάει στο Final Four. Το έχει πετύχει μέσα από το σύστημά του. Πιστεύει σε κάτι και μένει σε αυτό. Το σέβομαι πολύ αυτό που κάνει. Δεν έχει σημασία αν πάει στο γραφείο του ο τελευταίος παίκτης του ρόστερ ή ο πρώτος και του πει ότι θέλει να παίζει περισσότερο. Ο Μπαρτζώκας επιμένει σε αυτά που πιστεύω. Αν δείτε τα νούμερα του Σλούκα στη Φενέρμπαχτσε και στον Ολυμπιακό δεν είναι σαν να έπαιζε πολύ λιγότερο. Βέβαια, αυτό μπορεί να άλλαζε από ματς σε ματς μερικές φορές, αλλά… Ξέρω πως υποστηρίζω τον κόουτς σε αυτό, αλλά δεν γνωρίζω όλες τις λεπτομέρειες και τι συνέβη ακριβώς. Σέβομαι τον προπονητή που λέει: «Αυτό πιστεύω. Έχουμε 10-12 παίκτες ίσους. Μας ενδιαφέρει η νίκη, όχι κάτι ατομικό». Ο Σλούκας πήρε την απόφασή του και αυτή ήταν η επιλογή του. Όμως, είμαι χαρούμενος που στηρίζω τον κόουτς Μπαρτζώκα σε αυτό το θέμα».

Για τις αντιδράσεις στο εσωτερικό chat των παικτών των Πειραιωτών μετά την αποχώρηση του Έλληνα γκαρντ: «Ο Κώστας Σλούκας αποχώρησε από το ομαδικό τσατ. Αυτή την ειδοποίηση είδα στο κινητό μου. Όμως, δεν πιστεύω πως… πέθαινε και ο ίδιος να μείνει στο γκρουπ».

Για το αν οι παίκτες του Ολυμπιακού γνώριζαν πως ίσως φύγει ο Σλούκας και για το αν είχαν μιλήσει μαζί του: «Ναι, σίγουρα. Ξέραμε πως ήθελε να παίζει περισσότερο. Είχαμε συζητήσεις μέσα στη χρονιά. Θέλω πάντα είμαι σταθερός, να βοηθάω τους συμπαίκτες μου να διαχειρίζονται τα συναισθήματά τους. Υπήρχε μία «μάχη» στο να τον κρατήσουμε μαζί μας και να είμαστε όλοι στην ίδια σελίδα. Δεν έχει σημασία αν δεν σου αρέσει το ένα ή το άλλο. Έχουμε τον στόχο να πετύχουμε κάτι σπουδαίο, να πάρουμε το Triple Crown. Γι’ αυτό συζητούσαμε όλη τη χρονιά. Ελπίζω να μην τον πειράζει ότι τα λέω αυτά. Σε μια στιγμή του είπα: «Αν θες να φύγεις μετά τη σεζόν, εντάξει. Αν θες να μείνεις, εντάξει. Όμως, έχουμε την ευκαιρία να πετύχουμε κάτι. Μείνε στη στιγμή, ας καταφέρουμε το μάξιμουμ που μπορούμε». Αν αυτό ήταν να πάμε στο Final Four και να ηττηθούμε, ΟΚ. Όμως, πίστευα πως μπορούσαμε να κατακτήσουμε τον τίτλο. Δεν συνέβη αυτό. Ήθελα να ζω τη στιγμή και να προσπαθούμε όλοι να κερδίζουμε. Τέτοιες συζητήσεις είχαμε μέσα στη χρονιά. Δεν του είπαμε «θέλουμε να μείνεις» ή «σε χρειαζόμαστε», η απόφαση ήταν δική του, για εκείνον, την οικογένειά του και τον εκπρόσωπό του. Δεν θα έπαιρνα εγώ την απόφαση. Ωστόσο, του είπα ότι απόλαυσα το να παίζω μαζί του και ότι ήταν σημαντικός στην ομάδα. Πήρε μια άλλη απόφαση και αυτή είναι δική του».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ