Μεγάλης έκτασης επεισόδια με οπαδούς Ιωνικού και Προοδευτικής!

Μεγάλης έκτασης επεισόδια με οπαδούς Ιωνικού και Προοδευτικής!

Οπαδοί του Ιωνικού και της Προοδευτικής συγκρούστηκαν στους δρόμους της Νίκαιας, λίγη ώρα πριν τη φιέστα ανόδου της μπασκετικής ομάδας του Ιωνικού.

Η ομάδα μπάσκετ του Ιωνικού Νίκαιας κέρδισε την άνοδο της στην Α2 ανδρών και το απόγευμα του Σαββάτου διοργάνωσε φιέστα κόντρα στον ΚΑΟΚ για να πανηγυρίσει το επίτευγμα της, όμως τα πράγματα στους δρόμους της Νίκαιας δεν εξελίχθηκαν καθόλου ήρεμα.

Κι αυτό γιατί οι οπαδοί του Ιωνικού συγκρούστηκαν στην οδό Λαμπράκη με αυτούς της Προοδευτικής, με αποτέλεσμα να ακολουθήσουν μάχες σώμα με σώμα στον δρόμο!

Το σκηνικό ξεκίνησαν ότι οι οπαδοί της ομάδας της Νίκαιας ξεκίνησαν με πορεία για να βρεθούν στο κλειστό του Πλάτωνα, για την φιέστα ανόδου στην δεύτερη τη τάξει κατηγορία. Κατά την πορεία τους αυτή, όμως, συναντήθηκαν με οπαδούς της Προοδευτικής και ακολούθησαν «μάχες» σώμα με σώμα στη μέση του δρόμου ανάμεσα στους οπαδούς των δύο ομάδων.

Έπειτα από μερικά λεπτά, στο σημείο έφτασαν δυνάμεις των ΜΑΤ που επιχείρησαν να σταματήσουν τις συμπλοκές με δακρυγόνα και τελικά τα κατάφεραν, αφού πρώτα υπήρξαν και συμπλοκές με τις δύο πλευρών των οπαδών.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ