Ολυμπιακός: Προς παραμονή η Μάζιτς, πιθανή η επιστροφή της Τζόνσον

Ολυμπιακός: Προς παραμονή η Μάζιτς, πιθανή η επιστροφή της Τζόνσον

Όλα δείχνουν ότι η 32χρονη φόργουορντ/σέντερ θα παραμείνει στον Ολυμπιακό και τη νέα σεζόν – Πολύ πιθανή η επιστροφή της Λικέντρα Τζόνσον, η οποία φέτος αγωνίστηκε στον Φάρο.

Ο Γιώργος Παντελάκης ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της γυναικείας ομάδας μπάσκετ του Ολυμπιακού με στόχο οι «ερυθρόλευκες» να διατηρήσουν τα σκήπτρα στην Ελλάδα και να κάνουν το βήμα παραπάνω στην Ευρώπη.

Ο νεαρός τεχνικός βρίσκεται σε ανοιχτή γραμμή με τη διοίκηση του συλλόγου, προκειμένου να «χτίσει» την ομάδα για τη νέα αγωνιστική σεζόν. Το φετινό καλοκαίρι μάλιστα αναμένεται να γίνουν αρκετές προσθαφαιρέσεις στον Ολυμπιακό, με τις Αντερσον και Μακόλι να έχουν ουσιαστικά αποχωρήσει ήδη από το ρόστερ των νταμπλούχων Ελλάδας. Αντίθετα, όπως όλα δείχνουν η Μίρνα Μάζιτς θα παραμείνει στην ομάδα και τη νέα χρονιά.

Η Κροάτισσα φόργουορντ/σέντερ πραγματοποίησε εξαιρετική σεζόν και βοήθησε τα μέγιστα, προκειμένου ο Ολυμπιακός να κατακτήσει το τρίτο σερί νταμπλ. Η Μάζιτς είναι ένα πολυεργαλείο στα χέρια κάθε προπονητή, καθώς μπορεί να αγωνιστεί με την ίδια ευκολία τόσο στη θέση «4» όσο και στη θέση «5», ενώ υπό προϋποθέσεις μπορεί να αγωνιστεί και στο «3». Η 32χρονη συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες για να παραμείνει στα ερυθρόλευκα, ωστόσο, όλα θα ξεκαθαρίσουν το αμέσως επόμενο διάστημα.

Από εκεί και πέρα, είναι πολύ πιθανό να επιστρέψει στην ομάδα η Λικέντρα Τζόνσον, η οποία αγωνίστηκε στον Φάρο Κερατσινίου. Η Αμερικανίδα έπαιξε στον Ολυμπιακό από το 2015 έως το 2017 και κατέκτησε δύο νταμπλ. Φέτος τα πήγε εξαιρετικά στην ομάδα του Κερατσινίου, την οποία βοήθησε να φτάσει στους τελικούς του πρωταθλήματος. Πλέον, είναι πολύ κοντά στην επιστροφή της στο μεγάλο λιμάνι, καθώς πρόκειται για μία παίκτρια που γνωρίζει πολύ καλά την ατμόσφαιρα στα αποδυτήρια του Ολυμπιακού και έχει μπολιαστεί με τη νοοτροπία του νικητή.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ