Ολυμπιακός: Πρώτο «ερυθρόλευκο» δείγμα με… γεμάτο απουσιολόγιο

Ολυμπιακός: Πρώτο «ερυθρόλευκο» δείγμα με… γεμάτο απουσιολόγιο

Ο Ολυμπιακός δίνει σήμερα (18:00) το πρώτο του φιλικό απέναντι στον Προμηθέα στην Πάτρα, με τον Γιώργο Μπαρτζώκα να μην μπορεί να υπολογίσει σε μεγάλο αριθμό παικτών.

Η προετοιμασία του Ολυμπιακού ξεκινάει και επίσημα σήμερα στην Πάτρα, με την ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα να δίνει το πρώτο της φιλικό κόντρα στον τοπικό Προμηθέα (18:00).

Μόνο «αποκαλυπτήρια» δεν μπορεί να χαρακτηριστεί το σημερινό φιλικό για τους Πειραιώτες, καθώς ο Έλληνας τεχνικός δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες συνολικά οκτώ παικτών.

Πιο συγκεκριμένα, εκτός από το σημερινό παιχνίδι έχουν τεθεί οι Σακίλ ΜακΚίσικ και Νάιτζελ Γουίλιαμς Γκος με τραυματισμούς, ο Νίκολα Μιλουτίνοφ που συνεχίζει στο Mundobasket με την Σερβία και οι Μουστάφα Φαλ, Τόμας Γουόκαπ, Μιχάλης Λούντζης, Κώστας Παπανικολάου και Γιαννούλης Λαρεντζάκης, οι οποίοι δεν έχουν ενσωματωθεί ακόμα μετά το Παγκόσμιο κύπελλο.

Θα ακολουθήσει ακόμη ένα φιλικό με την ομάδα της Πάτρας την προσεχή Κυριακή και στην συνέχεια δύο φιλικά με την Αρμάνι Μιλάνο, με το ένα εξ αυτών να αφορά την θρυλική βραδιά προς τιμήν του Βασίλη Σπανούλη.

Τζάμπολ στις 18:00 για το πρώτο τεστ της ομάδας του Γιώργου Μπαρτζώκα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ