Ντόντσιτς: «Γνωρίζουν γιατί εκνευρίστηκα, δεν μπορώ να ελέγξω τον εαυτό μου»

Ντόντσιτς: «Γνωρίζουν γιατί εκνευρίστηκα, δεν μπορώ να ελέγξω τον εαυτό μου»

Ο Λούκα Ντόντσιτς, στη συνέντευξη τύπου μετά την ήττα από τον Καναδά, προέβη σε μία αυτοκριτική, αφήνοντας όμως και αιχμές για τη διαιτησία.

Ο Λούκα Ντόντσιτς ξάφνιασε άπαντες με τη συμπεριφορά του στον αγώνα απέναντι στον Καναδά, εκεί οπού η Σλοβενία γνώρισε την ήττα με 100-89 και δεν μπόρεσε να πάρει την πρόκριση για τα ημιτελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Σε ολόκληρη τη διάρκεια της αναμέτρησης βρισκόταν σε συνεχή επικοινωνία με τους διαιτητές και διαμαρτυρόταν για τα σφυρίγματα κατά του ίδιου και της Σλοβενίας, έκανε χαρακτηριστική χειρονομία για χρηματισμό σε μέλη της FIBA και σαν μην έφταναν αυτά, 6:37 πριν τη λήξη του αγώνα αποβλήθηκε με δεύτερη τεχνική ποινή, παίρνοντας νωρίτερα από τους υπόλοιπους τον δρόμο για τα αποδυτήρια.

Διαβάστε επίσης: Απολαυστικός Ποντένσε: Τι είπε για τον Ολυμπιακό, τους οπαδούς του και τα νέα του όνειρα (vid)

Ο Ντόντσιτς επέλεξε να μην απαντήσει σε καμία από τις καθιερωμένες ερωτήσεις των δημοσιογράφων στη μεικτή ζώνη, αλλά έδωσε κανονικά το παρών στη συνέντευξη τύπου, εκεί οπού έδωσε απαντήσεις για τη στάση του.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Λούκα Ντόντσιτς μετά το τέλος της αναμέτρησης: 

«Πρώτα από όλα συγχαρητήρια στον Καναδά. Έπαιξαν πολύ καλά. Έχουν έναν από τους καλύτερους παίκτες στον κόσμο (σσ. τον Σάι Γκίλτζιους-Αλεξάντερ), είναι πολύ δύσκολο να τον μαρκάρεις. Είμαι περήφανος για την ομάδα μου. Όλοι έδωσαν το 100%.

Όλοι ξέρουν γιατί ήμουν εκνευρισμένος. Όταν παίζεις για την Εθνική υπάρχουν πολλά συναισθήματα. Πολλές φορές δεν μπορώ να ελέγξω τον εαυτό μου. Και έχω πρόβλημα με αυτό. Οι διαιτητές είπαν σε έναν παίκτη ότι δεν θα σφυρίξουν τα φάουλ. Δεν νομίζω ότι είναι δίκαιο αυτό. Ξέρω ότι παραπονιέμαι πολύ, αλλά δεν είναι δίκαιο. Παίζουν πολύ physical εναντίον μου, αλλά αν το πεις αυτό…., δεν είναι δίκαιο.

Ο Ντίλον Μπρουκς δεν αρέσει σε πολύ κόσμο, αλλά εγώ τον σέβομαι για αυτά που κάνει και τα κάνει πολύ καλά.

Θα το έλεγα στο τέλος αν δεν με ρωτούσε κανείς. Ο κόσμος εδώ στις Φιλιππίνες είναι απίστευτος και εκτιμώ πολύ την αγάπη που μου έδειξαν.

Ξεκινάει με εμένα. Πρέπει να είμαι καλύτερος για την ομάδα μου. Όπως είπα, όταν παίζεις για την πατρίδα σου, θέλεις να δίνεις τον καλύτερο σου εαυτό, να πεθάνεις εκεί έξω».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ