Euroleague: «Κανονικά στο Βίλνιους τα ματς της Γουλβς»

Euroleague: «Κανονικά στο Βίλνιους τα ματς της Γουλβς»

Η Euroleague ξεκαθάρισε το θέμα περί συμφωνίας ανάμεσα σε Γουλβς και Ντουμπάι για διεξαγωγή των εντός έδρας αγώνων στην πόλη των Ενωμένων Αραβικών Εμιράτων.

Η Euroleague έβαλε τέλος σε ότι σενάρια υπήρχαν περί συμφωνίας της λιθουανικής Γουλβς με το Ντουμπάι ώστε οι εντός έδρας αγώνες διεξάγονται στην πόλη των Ενωμένων Αραβικών Εμιράτων.

Η κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση ξεκαθάρισε πως δεν έλαβε κανένα αίτημα για το σχετικό θέμα δίνοντας έμφαση πως τα ματς θα γίνονται κανονικά στο Βίλνιους. Υπενθυμίζεται πως η νεοσύστατη ομάδα είναι στον πρώτο όμιλο του Eurocup μαζί με Μπεσίκτας, Τσεντεβίτα Ολίμπια, Χάποελ Τελ Αβίβ, Μπανταλόνα, Λόντον Λάιονς, Παρί, Προμετέι, Βενέτσια και Τάουερς Αμβούργου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Σε απάντηση πρόσφατων άρθρων που ανέβηκαν σε πολλά media, τα οποία ανέβασαν το post του λογαριασμού Dubai Media Office στο twitter που ανέφερε πως τα εντός έδρας ματς της Γουλβς στο Eurocup θα γίνουν στο Ντουμπάι, θα θέλαμε να ξεκαθαρίσουμε τα εξής:

– H Euroleague Basketball δεν έχει λάβει αίτημα από τη Γουλβς για να παίξει τα εντός έδρας στο Ντουμπάι
– Όλα τα εντός έδρας ματς της Γουλβς για τη σεζόν 2023-24 στο Eurocup θα γίνουν στο Βίλνιους όπως έχει προγραμματιστεί.
– Αν υπάρξει κάποιο αίτημα, η Euroleague Basketball θα αξιολογήσει όλες τις επιπτώσεις όχι μόνο για τη Γουλβς, αλλά και για το Eurocup».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ