Η αποκάλυψη του Τέρενς Ρος που ακούγεται για Ολυμπιακό: «Αυτή η ομάδα είναι η μόνη επιλογή μου στην Ευρώπη»

Η αποκάλυψη του Τέρενς Ρος που ακούγεται για Ολυμπιακό: «Αυτή η ομάδα είναι η μόνη επιλογή μου στην Ευρώπη»

O Τέρενς Ρος που είναι στη λίστα του Ολυμπιακού προχώρησε σε μια σημαντική αποκάλυψη για το μέλλον του.

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει το «σαφάρι» για την απόκτηση ενός παίκτη που θα μπορεί να σκοράρει, με τον Γιώργο Μπαρτζώκα να έχει μια συγκεκριμένη λίστα με 3-4 παίκτες από το ΝΒΑ. Ένας από τους παίκτες που έχει ακουστεί το τελευταίο διάστημα είναι και ο Τέρενς Ρος, ο οποίος κυκλοφορεί ακόμη ελεύθερος στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού και δεν έχει βρει αυτό που έψαχνε.

Ο ίδιος ο Αμερικανός γκαρντ-φόργουορντ προχώρησε ωστόσο σε μια σημαντική αποκάλυψη σε σχέση με το μέλλον του και το αν θα βρεθεί μακριά από τις ΗΠΑ. Συγκεκριμένα, σε live που έκανε στο «Twitch», ο Αμερικανός γκαρντ/φόργουορντ ξεκαθάρισε πως αιτία γι’ αυτή του την προτίμηση αποτελεί το γεγονός πως σύζυγός του κατάγεται από τη Σερβία.

«Η γυναίκα μου και η οικογένειά της είναι από τη Σερβία. Έχω πολλούς φίλους και οικογένεια εκεί, η γυναίκα μου παίρνει συχνά τα παιδιά στη Σερβία και έχω πολλούς οικογενειακούς δεσμούς”, ανέφερε ο πρώην παίκτης των Ορλάντο Μάτζικ που βρίσκεται στα ραντάρ του Ολυμπιακού.

“Αν μου δοθεί η ευκαιρία να επιστρέψω στη Σερβία με την οικογένειά μου και να ζήσω εκεί για ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα, είναι κάτι που σίγουρα θα το σκεφτόμουν, γιατί έχει τεράστια συναισθηματική σημασία. Αν έπαιζα «απέναντι από τη λίμνη», αυτή είναι η μόνη επιλογή», ​​είπε ο 32χρονος swingman.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ