Λαρεντζάκης: «Δεν…πουλάω τίποτα παραπάνω φέτος γιατί ανανέωσα» (vid)

Λαρεντζάκης: «Δεν…πουλάω τίποτα παραπάνω φέτος γιατί ανανέωσα» (vid)

Η επική ατάκα του Γιαννούλη Λαρεντζάκη, έπειτα από το φιλικό του Ολυμπιακού με τη Μακάμπι.

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε με 2/2 τις υποχρεώσεις του στην Κύπρο, κατακτώντας έτσι τον άτυπο τίτλο του τουρνουά «Νεόφυτος Χανδριώτης».

Μετά το τέλος και της φιλικής αναμέτρησης των ερυθρόλευκων με την Μακάμπι, ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα της Cosmote TV, προσφέροντας μέσα σε όλα και μια επική ατάκα.

Διαβάστε επίσης: Φοβερή και τρομερή Σάκκαρη: Σήκωσε την κούπα στην Γουαδαλαχάρα! (vids)

«Ήταν τα πρώτα φιλικά που παίξαμε όλοι μαζί. Έλειπε βέβαια ο Φαλ και ο ΜακΚίσικ. Πάντα στόχος μας είναι η άμυνα. Από εκεί ξεκινάμε, εκεί δουλεύουμε. Θεωρώ ότι κάναμε καλή δουλειά, για πρώτη φορά όλοι μαζί. Η ομάδα πάνω κάτω είναι ίδια. Αν και δεν έχουμε χρόνο, την άλλη εβδομάδα πιστεύω η ομάδα θα είναι έτοιμη», ανέφερε σε πρώτη φάση ο Έλληνας διεθνής.

Για το αν έχει αλλάξει κάτι στην καθημερινότητα της ομάδας σε σχέση με την προηγούμενη σεζόν: «Δεν αλλάζει κάτι, η ομάδα και η φιλοσοφία είναι ίδια. Τα πρόσωπα είναι διαφορετικά, αλλά η φιλοσοφία, οι βάσεις και οι αρχές μας είναι ίδιες. Έχουμε πάντα ως φιλοσοφία να ξεκινάμε από την άμυνα. Στην επίθεση θα βρούμε ρυθμό μέσα από το ομαδικό παιχνίδι».

Για το τι παραπάνω…πουλάει φέτος για να το «αγοράσει» η ομάδα: «Δεν…πουλάω τίποτα παραπάνω φέτος γιατί ανανέωσα και δεν είμαι διαθέσιμος»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ