Γουόκαπ στο «10»: «Όλοι έχουν δει ότι το στιλ παιχνιδιού του Μπαρτζώκα λειτουργεί»

Γουόκαπ στο «10»: «Όλοι έχουν δει ότι το στιλ παιχνιδιού του Μπαρτζώκα λειτουργεί»

Ο Τόμας Γουόκαπ μίλησε στο «10» για τους φετινούς του στόχους, το στιλ παιχνιδιού του Μπαρτζώκα που... λειτουργεί αλλά και τη νέα προσθήκη στην ομάδα, τον Ίγκνας Μπραζντέικις.

Ο Ολυμπιακός αποκάλυψε τις φανέλες για τη νέα σεζόν και το «10» βρέθηκε στην παρουσίαση όπου και μίλησε με τον Τόμας Γουόκαπ για τους φετινούς του στόχους, το στιλ παιχνιδιού  του Μπαρτζώκα και τον Ίγκνας Μπραζντέικις.

Οι δηλώσεις του Τόμας Γουόκαπ στο «10»

Διαβάστε επίσης: «Χωρίς Μπραζντέικις στο Super Cup ο Ολυμπιακός»

Νέο περιβάλλον και νέοι παίκτες προερχόμενος από ένα εξαιρετικό MundoBasket με την Εθνική Ελλάδος. Ποιοι είναι οι προσωπικοί σου στόχοι αλλά και της ομάδας;

Όχι τόσο καινούριο περιβάλλον γιατί εγώ προσωπικά λατρεύω να είμαι άνετος σε ένα με προπονητές και παίκτες που ξέρω. Αυτό με κάνει να παίζω καλύτερα. Δεν ισχύει μόνο για μένα αλλά και για τους υπόλοιπους. Είχαμε μερικές μεγάλες αλλαγές αλλά όχι τόσες πολλές. Νομίζω ότι όλοι έχουν δει ότι το σύστημα του Γιώργου Μπαρτζώκα λειτουργεί και πως λειτουργεί.

Ακόμη και αν δεν ήσουν στο σύστημα έβλεπες το στιλ παιχνιδιού μας ότι μετατρεπόταν σε μετάβαση για τους καινούριους παίκτες, πολύ ευκολότερα απ’ ότι σε άλλες ομάδες.

Η πιο πρόσφατη μεταγραφή του Ολυμπιακού είναι ο Ίγκνας Μπραζντέικις. Έχεις μιλήσει καθόλου μαζί του;

Είναι η πρώτη του μέρα εδώ και σήμερα ήταν κάπως πολυάσχολη. Κάναμε μερικά βάρη και στη συνέχεια είχαμε την media day οπότε δεν μπορώ να μιλήσω εκ μέρους του ή τον τρόπο με τον οποίο σκέφτεται.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ