Χωρίς Μπραζντέικις στο Super Cup ο Ολυμπιακός

Χωρίς Μπραζντέικις στο Super Cup ο Ολυμπιακός

Ο Λιθουανός δεν θα αγωνιστεί στο Super Cup, αλλά θα ταξιδέψει με την υπόλοιπη αποστολή στη Ρόδο.

Ο Ολυμπιακός το βράδυ της Δευτέρας (25/9) παρουσίασε τις εμφανίσεις του για τη νέα σεζόν και πλέον μετράει αντίστροφα για το Super Cup, που θα γίνει στην Ρόδο. Στις αναμετρήσεις που θα δώσουν οι Πειραιώτες στο νησί του Αιγαίου ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Γιώργος Μπαρτζώκας, δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Ίγκνας Μπραζντέικις.

Ο Λιθουανός, που αποτελεί το νέο μεταγραφικό απόκτημα της πειραϊκής ομάδας, δεν θα αγωνιστεί στα παιχνίδια του Super Cup, καθώς δεν είναι ακόμα σε θέση να αγωνιστεί. Αφενός γιατί δεν έχει κάνει ακόμα την πρώτη του προπόνηση με τα ερυθρόλευκα, αφετέρου γιατί εδώ και αρκετό καιρό αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα στο πόδι.

Διαβάστε επίσης: Παναθηναϊκός: Ο μεγάλος ανήφορος σε δέκα βράδια

Ο Ίγκνας Μπραζντέικις μάλιστα αύριο θα επιστρέψει στο Κάουνας, για να μαζέψει τα πράγματά του και να προετοιμαστεί για μόνιμη εγκατάσταση στην Αθήνα. Ένα ταξίδι – αστραπή για τον Λιθουανό, καθώς μέσα στην εβδομάδα θα επιστρέψει στην Ελλάδα και μάλιστα θα ταξιδέψει μαζί με την υπόλοιπη αποστολή του Ολυμπιακού στην Ρόδο.

Στους αγώνες του Super Cup είναι πιθανό να μην αγωνιστεί ούτε ο Σακίλ ΜακΚίσικ, καθώς ο Αμερικανός μπορεί να έχει μπει σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων τις τελευταίες ημέρες, αλλά έχασε όλα τα φιλικά που έδωσαν οι Ερυθρόλευκοι.

Ο δεύτερος ξένος που θα μείνει εκτός μαζί με τον Ίγκνας Μπραζντέικις, πάντως, θα ξεκαθαρίσει τις επόμενες ημέρες, όταν ο Γιώργος Μπαρτζώκας πάρει την τελική του απόφαση.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ