Γκος στο «10»: «Θέλουμε να κατακτήσουμε όλα τα τρόπαια»

Γκος στο «10»: «Θέλουμε να κατακτήσουμε όλα τα τρόπαια»

Ο Νάιτζελ Γουίλαμς-Γκος μίλησε στο «10» για την επιστροφή του στον Ολυμπιακό, τους στόχους που έχει θέσει και την προετοιμασία για το Σούπερ Καπ της Ρόδου (29-30/9).

Το «10» βρέθηκε στην παρουσίαση των νέων εμφανίσεων του Ολυμπιακού και μίλησε στον Ναίτζελ Γουίλιαμς-Γκος για την επιστροφή του στο λιμάνι του Πειραιά, τους στόχους του αλλά και την προετοιμασία για τα ματς του Σούπερ Καπ το οποίο θα λάβει χώρα στη Ρόδο (29-30/9).

Οι δηλώσεις του Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος στο «10»

Διαβάστε επίσης: Πίτερς στο «10»: «Αυτό είναι το παιχνίδι που ανυπομονώ να παίξω»

Επέστρεψες στον Ολυμπιακό μετά από τόσα χρόνια. Ποιες είναι οι πρώτες σου εντυπώσεις από την ομάδα;

Αρχικά σπουδαία αποδυτήρια και σπουδαία ομάδα. Καταλαβαίνω ότι τα παιδιά είναι πολύ κοντά. Προφανώς, ο κόουτς Μπαρτζώκας έχει κάνει εκπληκτική δουλειά στο να επιλέγει άτομα που θα επηρεάζουν θετικά το κλίμα στα αποδυτήρια. Για μένα αυτό είναι το πιο σημαντικό.

Αυτή η σεζόν θα είναι δύσκολη και πρέπει να έχουμε μία ομάδα που θα είναι μαζί για να ξεπεράσουμε τις δύσκολες στιγμές. Μέχρι στιγμής όλα καλά και ανυπομονώ να ξεκινήσω.

Ποιοι είναι οι στόχοι σου για τη φετινή σεζόν;

Όλοι μου οι στόχοι είναι για την ομάδα. Έχουμε πολλές φιλοδοξίες ως σύνολο, Φυσικά θέλουμε να ξαναπάμε στο Final Four, να κερδίσουμε την Euroleague και την Basket League. Θέλουμε να κατακτήσουμε κάθε τρόπαιο που βρίσκεται στον δρόμο μας. Είμαι απολύτως συγκεντρωμένος στα ομαδικά κατορθώματα και αυτό σημαίνει ο καθένας ξεχωριστά να παίζει καλά. Περιμένω πως και πως αυτή την πρόκληση.

Πλησιάζει ο ημιτελικός κόντρα στο Περιστέρι. Ποιο είναι το σχέδιο για τον αγώνα;

Ειλικρινά είναι ακόμη νωρίς. Δεν έχουμε προετοιμαστεί ακόμη για το ματς καθώς μόλις γυρίσαμε από το τουρνουά στην Κύπρο αλλά οι προπονητές θα φροντίσουν να είμαστε απολύτως συγκεντρωμένοι.

Δεν είχαμε πολλά να δούμε στα βίντεο για το Περιστέρι αλλά είμαι σίγουρος πως έχουν δει τα φιλικά προετοιμασίας τους. Όλα καταλήγουν στον ανταγωνισμό. Όταν παίζεις για τρόπαια είναι όλα για την προσπάθεια που καταλαμβάνεις και εμείς θα βγούμε εκεί έξω για να δώσουμε το 100%.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ