Παπανικολάου: «Ελπίζουμε να φέρουμε νέες επιτυχίες»

Παπανικολάου: «Ελπίζουμε να φέρουμε νέες επιτυχίες»

Για τη νέα σεζόν που ξεκινά μίλησε ο Κώστας Παπανικολάου.

Ο Ολυμπιακός παρουσίασε τις νέες του φανέλες για τη νέα αγωνιστική περίοδο με τον Κώστα Παπανικολάου να μιλά για τη νέα σεζόν.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στον νέο χώρο των VIP στο ΣΕΦ, με τον αρχηγό των Ερυθρόλευκων να αναφέρεται σε αυτόν, αλλά και στη συνέχιση της συνεργασίας με την «GSA».

Ο αρχηγός, Κώστας Παπανικολάου, τόνισε: «Είναι χαρά μας να βρισκόμαστε σε αυτό το χώρο. Ευελπιστούμε να φιλοξενήσει όμορφες στιγμές στο προσεχές μέλλον. Η μέχρι τώρα συνεργασία με την GSA μπορεί να χαρακτηριστεί επιτυχημένη και γουρλίδικη. Ελπίζουμε να συνεχίσει έτσι και να φέρουμε νέες επιτυχίες».

Από την πλευρά του, ο Sports Director, Χρήστος Μπαφές, του Ολυμπιακού, σχολίασε πως: «Είναι διπλό το γεγονός που ΄γιορτάζουμε’ σήμερα. Είναι τα εγκαίνια το νέο VIP χώρο του ΣΕΦ και ταυτόχρονα είναι η ανανέωση της συνεργασίας μας με την GSA για τα επόμενα τρία χρόνια. Την ευχαριστούμε που μας στηρίζει. Είμαστε τρία χρόνια μαζί. Μαζί πανηγυρίσαμε δύο νταμπλ, φτάσαμε δύο φορές στο φάιναλ φορ, φτάσαμε στον τελικό της Ευρωλίγκας, ελπίζουμε στην επόμενη τριετία να πανηγυρίσουμε και τον μεγάλο τίτλο».

Τέλος, ιδρυτής και διευθύνων Σύμβουλος της GSA, Γεράσιμος Παπασπυράτος, δήλωσε: «Είναι μεγάλη μας χαρά και τιμή να παρουσιάσουμε τις νέες φανέλες του Ολυμπιακού σε αυτό το χώρο για πρώτη φορά. Είναι μια ομάδα που αγαπάμε πάρα πολύ και το έχουμε αποδείξει. Είναι μια ομάδα που στηρίζουμε και πιστεύουμε. Είμαστε ενθουσιασμένοι και ευχόμαστε μεγάλες επιτυχίες».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ