Ο Σλούκας έπιασε κουβέντα με Παπανικολάου και Λαρεντζάκη σε φιλικό κλίμα

Ο Σλούκας έπιασε κουβέντα με Παπανικολάου και Λαρεντζάκη σε φιλικό κλίμα

Ο Κώστας Σλούκας συναντήθηκε με τους πρώην συμπαίκτες του στον Ολυμπιακό σε πολύ φιλικό κλίμα κατά την αναχώρηση των Πειραιωτών, του Παναθηναϊκού και του Περιστερίου για το Super Cup της Ρόδου.

Οι αποστολές του Ολυμπιακού, του Παναθηναϊκού και του Περιστερίου ταξίδεψαν μαζί από την Αθήνα για τη Ρόδο, όπου θα βρεθούν για να συμμετάσχουν στο Super Cup 2023. Η πτήση με προορισμό τη Ρόδο ήταν προγραμματισμένη για τις 10:00 το πρωί της Πέμπτης (28/9), αφού την Παρασκευή διεξάγονται οι ημιτελικοί της διοργάνωσης.

Στο αεροδρόμιο λοιπόν και στο αεροπλάνο με προορισμό το νησί των Δωδεκανήσων βρισκόταν φυσικά, ο Κώστας Σλούκας, ο οποίος είχε θερμό τετ-α-τετ με τους πρώην ερυθρόλευκους συμπαίκτες του, αλλά και με το σταφ των Πειραιωτών, όπου αγωνιζόταν τα προηγούμενα τρία χρόνια.

Ο νέος αρχηγός των πρασίνων, που αποφάσισε να αλλάξει στρατόπεδο το περασμένο καλοκαίρι, τα είπε σε ευχάριστο και φιλικό κλίμα με τους ερυθρόλευκους και πιο συγκριμένα με τον Κώστα Παπανικολάου και τον Γιαννούλη Λαρεντζάκη.

Όπως αντιλαμβάνεται κανείς εκτός από το «πηγαδάκι» του Σλούκα με τους Παπανικολάου και Λαρεντζάκη, υπήρχαν κι άλλοι που τα είπαν σε φιλικό κλίμα από τους «αιώνιους», όπως ο Τόμας Γουόκαπ με τον Ντίνο Μήτογλου, που γνωρίστηκαν φέτος το καλοκαίρι στην Εθνική, ο Νίκολα Μιλουτίνοφ με τον Ιωάννη Παπαπέτρου, που υπήρξαν συμπαίκτες στον Ολυμπιακό και πολλοί ακόμη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ