Χαραλαμπίδης: «Έχουμε κάνει πολύ καλή προετοιμασία και ανυπομονούμε για την έναρξη του πρωταθλήματος»

Χαραλαμπίδης: «Έχουμε κάνει πολύ καλή προετοιμασία και ανυπομονούμε για την έναρξη του πρωταθλήματος»

Ο βοηθός του Βασίλη Σπανούλη, Κώστας Χαραλαμπίδης, έκανε δηλώσεις μετά την ήττα (84-64) από τον Ολυμπιακό στο πρώτο επίσημο ματς της σεζόν.

Το Περιστέρι δεν κατάφερε να περιορίσει τον Ολυμπιακό και γνώρισε την ήττα (84-64) με έυκολο τρόπο στον ημιτελικό του Super Cup 2023.

Ο βοηθός του Βασίλη Σπανούλη, Κώστας Χαραλαμπίδης, προσπάθησε στις δηλώσεις του να εξηγήσει τους λόγους που ήρθε αυτή η ήττα για την ομάδα του Περιστερίου και με απλές κουβέντες εξήγησε πως θέλουν να είναι ανταγωνιστικοί αλλά κάποιες φορές η διαφορά ποιόητητας είναι εκείνος ο παράγοντας που απλοποιεί την έκβαση μίας αναμέτρησης.

Διαβάστε επίσης: Και τελικά η ΚΕΔ το παραδέχθηκε: Οι γραμμές στο VAR μπαίνουν λάθος, στο «απόσπασμα» ο Παπαπέτρου που αλλοίωσε το αποτέλεσμα στο ΑΕΚ-Ατρόμητος

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο βοηθός προπονητή του Περιστερίου:

«Δεν πρέπει να ξεχνάμε ποια ομάδα είμαστε και ποιοι είναι οι στόχοι μας. Θέλουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί αλλά τα μεγέθη είναι διαφορετικά» είπε ο Έλληνας τεχνικός και πρόσθεσε: «Έχουμε συγκεκριμένους στόχους. Τώρα τελείωσε η προετοιμασία και ξεκινάμε με θέληση όρεξη και πιστεύω για όσα μπορούμε να κάνουμε».

Για το νέο ρόστερ: «Στο πεδίο θα φανεί αν είμαστε καλύτεροι. Στη θεωρία ναι αλλά απέχουμε από την πράξη. Έχουμε κάνει πολύ καλή προετοιμασία και ανυπομονούμε για την έναρξη του πρωταθλήματος».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ