Ο Παναθηναϊκός στο δρόμο του Ολυμπιακού για τους «8» του Κυπέλλου

Ο Παναθηναϊκός στο δρόμο του Ολυμπιακού για τους «8» του Κυπέλλου

Η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Παναθηναϊκού, επικράτησε της Νίκης Λευκάδας και έδωσε ραντεβού με τον Ολυμπιακό στα προημιτελικά, με φόντο το Final 4 του Κυπέλλου Ελλάδος.

Από τη στιγμή που είχε γίνει η κλήρωση του Κυπέλλου Ελλάδος γυναικών ένα ντέρμπι στα προημιτελικά, ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό, ήταν πολύ πιθανό, αν οι δύο ομάδες παρουσιάζονταν όπως έπρεπε και ο Παναθηναϊκός με τη νίκη του κόντρα στη Νίκη Λευκάδας, με 67-57 πήρε την πρόκριση για την 8άδα.

Στα προημιτελικά βρίσκεται από χθες και ο Ολυμπιακός με τις «ερυθρόλευκες» να πραγματοποιούν εξαιρετική εμφάνιση εμφάνιση με τον Αθηναϊκό (97-51) και με ένα επιμέρους 27-0 στην τελευταία περίοδο να μην αντιμετωπίζουν κανένα πρόβλημα να περάσουν στην επόμενη φάση.

Διαβάστε επίσης: Αυτά έκανε: Το πρώτο ντέρμπι του Χουάντσο Ερνανγκόμεθ με τα «πράσινα» (vid)

Οι «πράσινες» αντιμετώπισαν τη Νίκη Λευκάδας στη Λεωφόρο ως τυπικά φιλοξενούμενες και αν και πραγματοποίησαν μέτρια εμφάνιση πήραν την πρόκριση και έκλεισαν τη θέση τους στο ραντεβού με τον Ολυμπιακό, που θα πραγματοποιηθεί Παραμονές Χριστουγέννων, με φόντο μία θέση στο Final 4 του Κυπέλλου.

Η Κόρτνεϊ Ρέιντζ, με 15 πόντους και 12 ριμπάουντ ήταν η πρωταγωνίστρια για τον Παναθηναϊκό, ενώ για τη Νίκη, η Μανίς είχε 20 πόντους και η Μόρα 16.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ