Back to back πρωταθλήτριες στο WNBA οι Λας Βέγκας Έισες (vid)

Back to back πρωταθλήτριες στο WNBA οι Λας Βέγκας Έισες (vid)

Οι Λας Βέγκας Έισες επιβλήθηκαν των Νιου Γιορκ Λίμπερτι με σκορ 70-69, έκαναν το 3-1 στη σειρά των τελικών και κατέκτησαν το δεύτερο σερί πρωτάθλημά τους.

Η Εϊτζα Γουίλσον σημείωσε 24 πόντους και πήρε 16 ριμπάουντ, οδηγώντας τις Λας Βέγκας Έισες στη νίκη επί των Νιου Γιορκ Λίμπερτι με 70-69 και στο δεύτερο διαδοχικό πρωτάθλημα στο WNBA.

Οι «Άσσοι» πήραν το Game 4 για να κερδίσουν τη σειρά best-of-5 με 3-1, και έγιναν η πρώτη ομάδα που κερδίζει διαδοχικά πρωταθλήματα WNBA μετά τους Λος Άντζελες Σπαρκς τις σεζόν 2001 και 2002.

Οι Έισες επικράτησαν χωρίς δύο βασικές, τις Τσέλσι Γκρέι και Κία Στόουκς, οι οποίες τραυματίστηκαν στο πόδι στο Game 3. Η Αλίσα Κλαρκ, που αναδείχθηκε η έκτη παίκτρια της χρονιάς στο WNBA, μπήκε στην αρχική πεντάδα και είχε 10 πόντους και οκτώ ριμπάουντ.

Σε ότι αφορά στην Εϊτζα Γουίλσον, αυτό ήταν το έκτο double-double της στην φετινή postseason και αναδείχθηκε δίκαια ως η MVP των τελικών του WNBA.

Παράλληλα, η εφετινή MVP της κανονικής περιόδου, Μπριάνα Στούαρτ έμεινε στους 10 πόντους (3/17 σουτ) για την Λίμπερτι ενώ πρώτη σκόρερ αναδείχθηκε η Κόρτνεϊ Βάντερσλουτ με 19 πόντους.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ