Οι ισραηλινές ομάδες σκέφτονται την Ελλάδα για έδρα τους

Οι ισραηλινές ομάδες σκέφτονται την Ελλάδα για έδρα τους

Η Ελλάδα είναι ανάμεσα στις υποψήφιες χώρες που αναμένεται να φιλοξενήσουν τις ισραηλινές ομάδες για τα εντός έδρας παιχνίδια τους σε Euroleague, Eurocup και BCL.

Η πολεμική σύρραξη στο Ισραήλ καλά κρατεί με αποτέλεσμα οι ισραηλινές ομάδες μπάσκετ να έχουν μείνει χωρίς… σπίτι.

Συγκεκριμένα Μακάμπι Τελ Αβίβ (Euroleague), Χάποελ Τελ Αβίβ (Eurocup), Χάποελ Χολόν (BCL) και Χάποελ Ιερουσαλήμ (BCL) αναζητούν έδρα για τα ευρωπαϊκά τους παιχνίδια.

Διαβάστε επίσης: Ολυμπιακός: Ψάχνει επιστροφή στις νίκες κόντρα στην Παρτίζαν

Οι τρεις υποψήφιοι προορισμοί είναι η Αθήνα, το Βελιγράδι και η Λευκωσία. Να υπενθυμίσουμε πως αρκετοί παίκτες από το Ισραήλ βρίσκονται την δεδομένη στιγμή στην Κύπρο ενώ στην Αθήνα βρίσκονται επίσης Αμερικανοί παίκτες της Χάποελ Τελ Αβίβ οι οποίοι φιλοξενούνται από τον Τζόρνταν ΜακΡέι της ΑΕΚ.

Όπως είναι λογικό για να προχωρήσει μια τέτοια υπόθεση και να έρθουν οι ισραηλινοί στην Αθήνα πρέπει πρώτα να ακολουθήσουν κάποιες διαδικασίες. Αρχικά πρέπει να επικοινωνήσουν οι δύο ομοσπονδίες και μετά να διασφαλιστεί η ασφάλεια των παικτών από το κράτος και την αστυνομία.

Με δεδομένο ότι τα παιχνίδια των ελληνικών ομάδων τόσο σε ποδόσφαιρο όσο και σε μπάσκετ είναι αυξημένα δεν φαντάζει πολύ εύκολο ένα τέτοιο πλάνο να τεθεί σε εφαρμογή.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ