Σοκ: Ρήξη χιαστού η Μαριέλλα Φασούλα

Σοκ: Ρήξη χιαστού η Μαριέλλα Φασούλα

Το χειρότερο δυνατό αποτέλεσμα είχαν οι εξετάσεις της Μαριέλλας Φασούλα, καθώς η Ελληνίδα σέντερ υπέστη ρήξη χιαστού.

Το χειρότερο δυνατό σενάριο επιβεβαιώθηκε για την Μαριέλλα Φασούλα, η οποία είχε τραυματιστεί στην αναμέτρηση της Αβενίδα με την Βίρτους Μπολόνια για την Euroleague γυναικών.

Η Ελληνίδα σέντερ υπέστη ρήξη χιαστού στην ήττα της ομάδας της και πλέον ετοιμάζεται να περάσει την πόρτα του χειρουργείου και στη συνέχεια το μακρύ ταξίδι της αποκατάστασης.

Το χρονικό όριο που θα παραμείνει εκτός είναι άγνωστο, ανάλογα δηλαδή με την αποκατάστασή της, όμως αυτό εκτός από πλήγμα γαι την ισπανική ομάδα, αποτελεί σοβαρό θέμα και για το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, στο οποίο η Φασούλα ήταν από τις πιο σημαντικές παίκτριες.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Αβενίδα:
«Οι ιατρικές υπηρεσίες του Ομίλου Καλαθοσφαίρισης Perfumerías Avenida σας ενημερώνουν ότι, μετά τη διενέργεια των σχετικών εξετάσεων, η παίκτρια Μαριέλλα Φασούλα έχει τραυματισμό στο γόνατο με ρήξη πρόσθιου χιαστού συνδέσμου που θα απαιτήσει χειρουργική επέμβαση. Ο χρόνος αποθεραπείας θα σημαδευτεί από την εξέλιξή του. Η παίκτρια τραυματίστηκε στον αγώνα της Ευρωλίγκας της περασμένης Πέμπτης με τη Βίρτους Μπολόνια. Ο σύλλογος διαθέτει όλα τα δυνατά μέσα στην παίκτρια για την ανάρρωσή της. Θέλουμε να δείξουμε όλη την υποστήριξή μας στη Φας και θα είμαστε δίπλα της ανά πάσα στιγμή».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ