Εξελίξεις με Ντόρσεϊ και… Ναν

Εξελίξεις με Ντόρσεϊ και… Ναν

Τα νέα δεδομένα με τον Τάιλερ Ντόρσεϊ και η «σύνδεση» με τον Κέντρικ Ναν...

Τα τελευταία νέα φέρνουν ευχάριστες εξελίξεις στην Φενέρμπαχτσε του Δημήτρη Ιτούδη αναφορικά με τον Τάιλερ Ντόρσεϊ και σε όλους του άλλους στο θέμα του Κέντρικ Ναν.

Και σε αυτό υπάρχει μια λογική εξήγηση. Ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού είχε τραυματιστεί σοβαρά πριν από μερικές ημέρες σε έναν αγώνα της τουρκικής ομάδας και οι πρώτες πληροφορίες έκαναν λόγο για χτύπημα που τον άφηνε εκτός δράσης για τουλάχιστον δύο μήνες. Κάτι που όπως έχει διαμορφωθεί η Euroleague θα αποτελούσε καταστροφικό.

Μάλιστα η ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη είχε ήδη ξεκινήσει την αναζήτηση αντικαταστάτη του Τάιλερ Ντόρσεϊ, με τον Κέντρικ Ναν να ήταν ένα από τα ονόματα που είχαν πέσει στο τραπέζι.

Η νέα εξέλιξη όμως φέρνει αλλαγή δεδομένων. Και αυτό διότι ο ομογενής γκαρντ φαίνεται πως γλύτωσε τα χειρότερα και μάλιστα είναι κοντά στην επιστροφή του στην ενεργό δράση πολύ σύντομα!

Κάτι που εκτός από πολύ θετικό για την ομάδα της Κωνσταντινούπολης, είναι και για αρκετούς υπόλοιπους, καθώς αν ο Ντόρσεϊ επιστρέψει υγιείς, τότε η Φενέρμπαχτσε αποσύρεται από την περίπτωση του Κέντρικ Ναν που απασχολεί τόσο τον Ολυμπιακό, όσο πλέον και τον Παναθηναϊκό!

Ο Αμερικανός συνεχίζει να αναζητεί την εύρεση συμβολαίου στον μαγικό κόσμο του ΝΒΑ, όμως όσο αυτό συνεχίζει να αργεί, τότε ο πρώην παίκτης των Χιτ και των Λέικερς θα πάρει πιθανώς την απόφαση να έρθει στην Ευρώπη.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ