Ολυμπιακός : Στο NBA Global Camp του Τρεβίζο ο Ποκουσέφσκι

Ολυμπιακός : Στο NBA Global Camp του Τρεβίζο ο Ποκουσέφσκι

Ο πρωταθλητής Εφήβων με τον Ολυμπιακό, στρέφει και πάλι τα βλέμματα προς το πρόσωπό του.

Σας έχουμε γράψει τόσα πολλά καλά πράγματα για τον Αλεξέι Ποκουσέφσκι του Ολυμπιακού, που θα μπορούσε κανείς να μας πει ακόμα και υπερβολικούς. Άποψη που δεν συμμερίζονται καθόλου από την άλλην άκρη του Ατλαντικού. Γιατι αυτό όμως; Ο Αλεξέι Ποκουσέφσκι κλήθηκε στο NBA Global Camp του Τρεβίζο, με τον γεννημένο το 2001 Σέρβο φόργουορντ των «ερυθρόλευκων» να συγκεντρώνει για άλλη μία φορά τα βλέμματα επάνω του.

Μπορεί να μην μπορεί ακόμα να δηλώσει συμμετοχή στο ντραφτ καθότι καλά καλά δεν έχει γίνει ενήλικος, όμως ένα γκαρντ που κοιτάει τον κόσμο από τα 211 εκατοστά, σίγουρα αποτελεί ένα σοβαρότατο πρότζεκτ για το κορυφαίο πρωτάθλημα του πλανήτη.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι τη φετινή σεζόν ο Ποκουσέφκσι κατέκτησε το Πανελλήνιο πρωτάθλημα Εφήβων με τον Ολυμπιακό, παρότι εκ των μικρότερων στο ερυθρόλευκο ροτέισον, κάνει ήδη προπονήσεις με την ανδρική ομάδα και οι Πειραιώτες ήδη έχουν κινήσει τις διαδικασίες για να βγάλει ελληνικό διαβατήριο.

Ο 17χρονος αναμένεται να βρεθεί στο Τρεβίζο και να πάρει μέρος στο «NBA Academy exhibitions» το οποίο θα είναι άλλη μία ευκαιρία του για να λάμψει.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ