Πόποβιτς για Γουεμπανιαμά: «Πρέπει να νιώθει άνετα από την αρχή του αγώνα»

Πόποβιτς για Γουεμπανιαμά: «Πρέπει να νιώθει άνετα από την αρχή του αγώνα»

Ο Γκρεγκ Πόποβιτς, μίλησε για την πιο πρόσφατη εμφάνιση του νέου «project» του ΝΒΑ αλλά και των Σπερς, Βίκτορ Γουεμπανιαμά.

Επιφυλακτικός στο ξεκίνημα του αγώνα, ο Βικτόρ Γουεμπανιαμά ανέβηκε αισθητά στο τελευταίο δεκάλεπτο κόντρα στους Σανς, βοηθώντας τους Σπερς να φτάσουν στη νίκη (115-114). Ο Γάλλος ολοκλήρωσε την αναμέτρηση με 18 πόντους (6/12 σουτ), 8 ριμπάουντ, 1 ασίστ και 4 κοψίματα σε 28 λεπτά συμμετοχής, κάνοντας χαρούμενο τον Γκρεγκ Πόποβιτς:

«Είναι μόλις ένα παιχνίδι μετά. Αντέδρασαν πολύ καλά μετά από αυτή την ήττα, δεν θα μπορούσα να είμαι πιο περήφανος για αυτούς. Όπως λέμε πάντα, δεν τα παράτησαν ποτέ. Συνέχισαν να παίζουν ανεξάρτητα. Έχουμε κάνει εκατομμύρια λάθη.

Αλλά είναι ένα παιχνίδι λαθών και αυτό ισχύει για όλες τις ομάδες. Συνεχίσαμε όμως να παίζουμε. Αυτό είναι το καλύτερο πράγμα για αυτήν την ομάδα. Είμαι πραγματικά περήφανος για αυτούς», είπε ο προπονητής των Σαν Αντόνιο Σπερς και συνέχισε αναφερόμενος στον Βικτόρ  Γουεμπανιαμά:

«Μαθαίνει το παιχνίδι, μαθαίνει τι μπορεί να κάνει και τι δεν μπορεί να κάνει σε αυτό το πρωτάθλημα, τι πρέπει να βελτιώσει. Δεν σταματάει όμως να προσπαθεί. Και μαθαίνει γρήγορα. Το δεύτερο ημίχρονο ήταν πολύ καλύτερο από το πρώτο. Πρέπει λοιπόν να νιώθει άνετα από την αρχή του αγώνα.»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ