Γιάννης Αντετοκούνμπο: Οι οικογενειακές μεταμφιέσεις για το Halloween

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Οι οικογενειακές μεταμφιέσεις για το Halloween

O διεθνής μπασκετμπολίστας με την οικογένεια του και πολύ χιούμορ.

Η οικογένεια του Γιάννη Αντετοκούνμπο ήταν και φέτος πιστή στο πνεύμα του Halloween.

Σε κλίμα γιορτινό

Διαβάστε επίσης: Μπαρτζώκας: «Επειδή έβαλε δύο σουτ ο Μήτογλου δεν σημαίνει ότι ο Ολυμπιακός έχει πρόβλημα με Φαλ και Μιλουτίνοφ»

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ντύθηκε Hulk και πήγε στο γήπεδο για το παιχνίδι των Μπακς με τους Χιτ, ενώ έτσι εμφανίστηκε και στη συνέντευξη Τύπου. Μάλιστα, το βράδυ της Τρίτης της τελευταίας ημέρας του Οκτώβρη μεταμφιέστηκε και πάλι αυτή τη φορά συνοδευόμενος από την οικογένειά του.

Ο Greek Freak δημοσίευσε Halloween οικογενειακή φωτογραφία με τη σύζυγό του, Mariah, τους γιους του, Liam και Maverick και την κόρη του, την μόλις ενός μηνός Eva Brooke.

Ο ίδιος φορά μπλούζα και μάσκα του Hulk, η Mariah ένα πόντσο Spiderman, οι γιοι τους φορούν στολή spiderman και την παράσταση κλέβει η Eva που είναι ντυμένη αραχνούλα.

Η ανάρτηση της συζύγου του μπασκετμπολίστα

«Ο αραχνο-ομάδα είναι έτοιμη!», σχολίασαν Γιάννης και Mariah κάτω από την κοινή φωτογραφία που δημοσίευσαν.

Οικογενεικές στιγμές

Ο διεθνής αθλητής παρά τις εντατικές προπονήσεις, περνάει με την οικογένειά του όσο περισσότερο χρόνο μπορεί, ενώ συχνά τα δύο αγόρια και η σύζυγός του τον καμαρώνουν στο γήπεδο. Βέβαια από τη μέρα που ήρθε στον κόσμο η κόρη του, η οικογένεια έχει περιορίσει τις εμφανίσεις μιας και η μικρούλα χρειάζεται περισσότερη φροντίδα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ