Για το απόλυτο η ΑΕΚ – Για την επιστροφή στις νίκες ο Άρης

Για το απόλυτο η ΑΕΚ – Για την επιστροφή στις νίκες ο Άρης

Η ΑΕΚ θέλει να κάνει το απόλυτο ύστερα από τέσσερις αγώνες κόντρα στην Σζτσέσιν (19:30) για το Champions League, ενώ ο Άρης θέλει να επιστρέψει στις νίκες απέναντι στην Ουλμ για το Eurocup (20:00)

Δύο ελληνικές ομάδες έχουν σήμερα (22/11) ευρωπαϊκούς αγώνες με την ΑΕΚ αρχικά να αντιμετωπίζει την Σζτσέζιν για το Champions League (19:30) αλλά και τον Άρη να  φιλοξενεί την Ουλμ (20:00) για το Eurocup.

ΑΕΚ – Σζτσέζιν

Η Ένωση φιλοξενεί την πολωνική Στζσέζιν  στο Olympic Hall των Άνω Λιοσίων για την 4η αγωνιστική των ομίλων του Champions League με στόχο το ιστορικό 4/4.

Οι «κιτρινόμαυροι» στα οκτώ χρόνια παρουσίας τους στη διοργάνωση δεν έχουν καταφέρει να πετύχουν το συγκεκριμένο επίτευγμα και σήμερα το απόγευμα θέλουν να το κάνουν.

Η ΑΕΚ προέρχεται από την ήττα απέναντι στον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ με 86-85 με την ομάδα του Χουάν Πλάθα να χάνει το ματς στις λεπτομέρειες, ενώ στα τελευταία πέντε ματς μετράει τρεις νίκες.

Όσον αφορά το αγωνιστικό η συμμετοχή του Τζόρνταν ΜακΡέι είναι αμφίβολης καθώς με τους πράσινους δεν αγωνίστηκε λόγω ενοχλήσεων. Από εκεί και πέρα ο Ισπανός τεχνικός δεν έχει άλλους «πονοκέφαλους».

Οι δύο ομάδες είχαν αναμετρηθεί ξανά πριν από περίπου δύο εβδομάδες με την ΑΕΚ να φεύγει με το διπλό με 86-77.

Άρης – Ουλμ

Ο Άρης φιλοξενεί την Ουλμ για την 8η αγωνιστική του Eurocup με τους «κιτρινόμαυρους» να θέλουν να επιστρέψουν στα θετικά αποτελέσματα καθώς στα τελευταία τρία ματς μετράνε ισάριθμες ήττες. Πριν από λίγες μέρες έχασαν το ντέρμπι της Θεσσαλονίκηςαπό τον ΠΑΟΚ με 82-76 για την Basket League, ενώ προηγουμένως είχαν ηττηθεί από Μπουργκ και Παναθηναϊκό.

Η ομάδα του Καστρίτη βρίσκεται στην 5η θέση της βαθμολογίας με ρεκόρ 3-4 και απέναντι στους πανίσχυρους Γερμανούς θέλει να κάνει την υπέρβαση ώστε να αυξηθούν οι πιθανότητές για πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Στο αγωνιστικό κομμάτι η μόνη απουσία για τον Έλληνα προπονητή είναι ο Ίσμαελ Σανόγκο, ο οποίος υπέστη βαρύ διάστρεμμα, ενώ ο Ρόμπερτς Μπλούμπεργκς παραμένει αμφίβολος.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ