Τι συμβαίνει με τον Ποκουσέφσκι…

Τι συμβαίνει με τον Ποκουσέφσκι…

Οι τελευταίες εξελίξεις με τον Αλεξέι Ποκουσέφσκι στους Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ.

Ο Αλεξέι Ποκουσέφσκι δεν διανύει την καλύτερή του περίοδο στον ΝΒΑ

Ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού δεν μπορεί να βρει χρόνο συμμετοχής στους Θάντερ και για αυτό στάλθηκε στη θυγατρική τους ομάδα, Οκλαχόμα Σίτι Μπλου. Εκεί θα μπορέσει να πάρει λεπτά συμμετοχής στα πόδια του ξαναβρίσκοντας τον ρυθμό του με σκοπό τις καλύτερες επιδόσεις στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου.

Διαβάστε επίσης: Λέικερς – Τζαζ 131-99: Διασυρμός της Γιούτα στην ιστορική βραδιά του Λεμπρόν

Ο 21χρονος φόργουορντ μέχρι στιγμής έχει μετρήσει 9 DNP (Did Not Play) ενώ έχει αγωνιστεί μόλις σε 5 αγώνες τη φετινή σεζόν μετρώντας 1,2 πόντους, 1,4 ριμπάουντ και 1,0 ασίστ σε μόλις 6,2 λεπτά συμμετοχής κυρίως σε garbage time (την ώρα που έχει κριθεί ήδη ο αγώνας). Ο λόγος για τις περιορισμένες εμφανίσεις είναι τα πολλά picks που έχουν οι Θάντερ στα draft χάρη στον general manager της ομάδας, Σαμ Πρέστι,

Η Οκλαχόμα διαθέτει πολλά ακόμη και προφανώς το rebuild που κάνει με μπροστάρη τον Σάι Γκίλτζιους-Αλεξάντερ δεν επιτρέπει στον «Πόκου» να έχει την εξέλιξη που όλοι περίμεναν.

Βέβαια μεγάλο ρόλο έχουν οι συνεχόμενοι τραυματισμοί οι οποίοι δεν του επιτρέπουν να καθιερώσει τον εαυτό του στον οργανισμό και στο ροτέισον του προπονητή του. Φέτος διανύει την τέταρτή του σεζόν στο ΝΒΑ έχοντας καταγράψει μόλις 140 συμμετοχές με την Οκλαχόμα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ