Σφαιρόπουλος: «Η στατιστική τα λέει όλα, πάμε στο ΣΕΦ για να νικήσουμε»

Σφαιρόπουλος: «Η στατιστική τα λέει όλα, πάμε στο ΣΕΦ για να νικήσουμε»

Ο προπονητής του Ολυμπιακού στάθηκε στην κακή εικόνα της ομάδας του στην επίθεση, στην ήττα από τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ.

Φανερά απογοητευμένος από την εικόνα της ομάδας του ήταν ο Γιάννης Σφαιρόπουλος στην συνέντευξη Τύπου μετά το παιχνίδι. Ο προπονητής των «ερυθρόλευκων» στάθηκε στην κακή μέρα της ομάδας του και θεώρησε δίκαια την επικράτηση του Παναθηναϊκού στο ΟΑΚΑ.

Συγκεκριμένα δήλωσε: «Αρχικά και πριν ξεκινήσω να μιλάω για το ματς, θα ήθελα να εκφράσω τα συλλυπητήρια μου και της ομάδας του Ολυμπιακού, στην οικογενεια του Παύλου Γιαννακόπουλου για την απώλειά του.

Αναφορικά τώρα με το παιχνίδι, ο Παναθηναϊκός έπαιξε πιο καλά από εμάς. Είχαμε διαστήματα καλού μπάσκετ που δεν ήταν αρκετά για μπούμε σε μεγάλο ποσοστό στο παιχνίδι. Από την αρχή ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε με ενθουσιασμό, εμεις το ισορροπήσαμε αυτό και πιστεύω ότι κάποια ολιγωρία στην δεύτερη περίοδο που χάσαμε κάποια λέει απ και κάποια εύκολα καλάθια μας αδυνάτισαν και την άμυνα. Δεχτήκαμε εύκολους πόντους, πήρε μεγάλη διαφορά ο Παναθηναϊκός. Προσπαθήσαμε στο τέλος να το γυρίσουμε αλλά δεν ήταν αρκετό και αν δείτε τη στατιστική τα λέει όλα. Εγινε το 2-1 και έχει προβάδισμα ο Παναθηναϊκός πλέον, γυρίζουμε στο ΣΕΦ για να γυρίσουμε το παιχνίδι και να πάμε σε πέμπτο ματς».

Αναφορικά με το εάν πρέπει να μικρύνει το ροτέισον του στο επόμενο παιχνίδι καθώς κάποιοι παίκτες δείχνουν ότι δεν μπορούν να ακολουθήσουν τους υπόλοιπους, ο Σφαιρόπουλος είπε: «εγώ υπολογίζω σε όλους τους παίκτες μου και τους δοκιμάζω. Οποιος είναι στην καλύτερη του μέρα θα παιξει περισσότερο. Είναι ανθρωποι δεν είναι μηχανές. Περιμένουμε από όλους τους παίκτες να είναι πνευματικά έτοιμοι στο επόμενο παιχνίδι».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ