Αναλαμβάνει την Νεπτούνας ο Γιώργος Βόβορας

Αναλαμβάνει την Νεπτούνας ο Γιώργος Βόβορας

Επιστροφή στους πάγκους για τον Γιώργο Βόβορα, με τον Έλληνα τεχνικό να αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία της λιθουανικής Νεπτούνας

Έναν χρόνο μετά το τέλος της συνεργασίας του με τον Παναθηναϊκό, ο Γιώργος Βόβορας, μετρά αντίστροφα για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της λιθουανικής Νεπτούνας.

Οι δύο πλευρές έχουν συμφωνήσει σε όλα και απομένει να πέσουν οι υπογραφές για να ανακοινωθεί η πρόσληψη του Έλληνα τεχνικού. Ο Βόβορας αποχώρησε από τον Παναθηναϊκό τον Φεβρουάριο του 2023 ως συνεργάτης τότε του Ντέγιαν Ράντονιτς, ενώ είχε διατελέσει και πρώτος προπονητής των «πρασίνων» από τις 14 Απριλίου 2022 έως και το τέλος εκείνης της σεζόν (2021-22).

Διαβάστε επίσης: Τα χρήματα που αναμένεται να βγάλουν Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ σε περίπτωση πρόκρισης στα προημιτελικά

Η Νεπτούνας θα είναι ο τέταρτος σταθμός της καριέρας του 47χρονου τεχνικού εκτός Ελλάδας, καθώς είχε εργαστεί ως βοηθός στη ρωσική Ούνιξ Καζάν (2014-15), ως πρώτος προπονητής στον ΑΠΟΕΛ της Κύπρου (2015-16) και ως πρώτος προπονητής στην ουγγρική Ντέμπρετσεν από το 2021 έως το 2022.

Η Νεπτούνας βρίσκεται στην 8η θέση της βαθμολογίας (σε σύνολο 11 ομάδων) με ρεκόρ 6-12 μετά από 18 αγωνιστικές. Πρώτο ματς του Γιώργου Βόβορα με την νέα του ομάδα θα είναι στις 4 Μαρτίου, στην έδρα της Λιετκαμπέλις.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ