Το εννέα της Τενερίφης

Το εννέα της Τενερίφης

Καλημέρα σας. Άξια της μοίρας της είναι η Αναντολού Έφες, η οποία χθες κατάφερε να χάσει από τη Βιλερμπάν, με 84-80, στη Γαλλία και να απωλέσει έδαφος στη μάχη της δεκάδας. Αυτό κόστισε και σε εμάς στο παμε στοιχημα, αλλά πιθανότατα θα πληγώσει περισσότερο τους Τούρκους, που παλεύουν για την επιβίωσή τους στην Ευρωλίγκα.

Γράφει ο Σπύρος Κοντός

Από την κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση θα μεταφερθούμε στην Ισπανία και το καλύτερο πρωτάθλημα της γηραιάς ηπείρου.

Ανδόρρα – Τενερίφη Προγνωστικά

Διατηρεί κάποια απόσταση από τη γραμμή του υποβιβασμού η Ανδόρρα, παρά το γεγονός ότι έχει πέντε αποτυχίες στα έσχατα έξι, εκ των οποίων οι δύο τελευταίες είναι στη σειρά. Βέβαια, η πιο πρόσφατη είχε και ένα θετικό, αφού στο 77-70 από την Παλένθια, την Κυριακή, εκτός έδρας, κράτησε το πλεονέκτημα σε περίπτωση ισοβαθμίας μεταξύ των δύο, χάρη στο 87-74 του αγώνα του πρώτου γύρου, στο γήπεδό της.

👉 Τα καλύτερα προγνωστικά στοιχήματος μπάσκετ είναι κάθε μέρα στο Bethome.gr!

Από την πλευρά της, η Τενερίφη είναι ομάδα τετράδας. Το έδειξε και κόντρα στη Ρεάλ, από την οποία ηττήθηκε την ίδια ημέρα στη Μαδρίτη, με 80-78, στο φινάλε. Υπάρχει έξτρα καταπόνηση από τα ευρωπαϊκά παιχνίδια, αλλά έχει το ρόστερ για να ανταπεξέλθει στις διπλές υποχρεώσεις.

Πιστεύουμε πολύ στους νησιώτες και για αυτό θα τους στηρίξουμε σε μία επικίνδυνη έξοδό τους. Θεωρούμε πως η Τενερίφη έχει το υλικό για να περάσει από την έδρα της Ανδόρρα και για αυτό θα ποντάρουμε στο «διπλό» στο -3,5, στο 1,96. Άλλωστε, το συγκρότημα του Τσους Βιδορέτα μετρά οκτώ διαδοχικές επικρατήσεις επί της αποψινής αντιπάλου του στο πρωτάθλημα.

Προγνωστικά Στοίχημα Σήμερα

21:45 Ανδόρρα – Τενερίφη: Τενερίφη -3,5 ➡απόδοση 1,96

πηγή: bethome.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ