Αντώνης Μάντζαρης: «Η ομάδα παίζει αυτό που θέλω να βλέπω, ο Βαγγέλης ηρέμησε απ’ τον… οχετό των social media»

Αντώνης Μάντζαρης: «Η ομάδα παίζει αυτό που θέλω να βλέπω, ο Βαγγέλης ηρέμησε απ’ τον… οχετό των social media»

Ο Αντώνης Μάντζαρης μίλησε για την επιλογή του να πάει στον Πορφύρα, ενώ αναφέρθηκε και στον αδερφό του, Βαγγέλη.

Ο προπονητής του Πορφύρα (National League 2, 3ος όμιλος), Αντώνης Μάντζαρης, μίλησε στην εκπομπή «Πριν τα τζάμπολ» του EOK WebRadio.

Ο Έλληνας παίκτης/προπονητής αναφέρθηκε στην απόφαση να μετακομίσει στον Πορφύρα, αλλά και στον αδερφό του Βαγγέλη.

Οι δηλώσεις που έκανε ο Αντώνης Μάντζαρης:

Για το παιχνίδι με την Δάφνη Δαφνίου (17/03): «Είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, το έχω πει και στα παιδιά, το ξέρουν. Η αλήθεια είναι ότι η ομάδα στο “Π.Σαλπέας” έχει κάνει μόνο μια ήττα, αυτή στον πρώτο γύρο με την Ελευθερία Μοσχάτου, οπότε αν πάρουμε αυτό σαν δεδομένο θα περιμένουμε όλοι ένα ντέρμπι. Θεωρώ ότι σιγά-σιγά η ομάδα δείχνει ότι αρχίζει και αλλάζει “ταυτότητα” και παίζει λίγο πιο πολύ αυτό που θέλω εγώ να δω.

Δηλαδή έχουμε ανεβάσει πιο ψηλά την άμυνά στο γήπεδο, πιέζουμε περισσότερο, τρέχουμε περισσότερο και είπα στα παιδιά ότι αν ματσάρουμε την δύναμη της Δάφνης, γιατί είναι πολύ δυνατή ομάδα και ατομικά και ομαδικά, δουλεμένη, που παίζει κυρίως low post, θα έχουμε καλές πιθανότητες. Αν αντιπαρατάξουμε τα κορμιά μας και βάλουμε δύναμη πάνω στην μπάλα και χαλάσουμε τις γραμμές πάσας θα έχουμε μεγάλη τύχη στο ματς».

Για την απόφασή του να πάει στον Πορφύρα: «Στο Ψυχικό είχα πάει με ένα τρίμηνο συμβόλαιο, το οποίο μετά τον 1ο γύρο, ουσιαστικά παρά δύο ματς, τελείωνε. Μετά συζήτησα με τον κόουτς, θεώρησα ότι δεν είχα πολύ χρόνο για να αφιερώσω και να είμαι όπως πρέπει στην ομάδα, γιατί οι υποχρεώσεις ήταν πολλές και θεώρησα ότι ήταν καλύτερο να κάνω κάτι άλλο.

Ήρθε η πρόταση από τον Ηλυσιακό, τα συζητήσαμε, πήγα εκεί απλά επειδή ήμουν τραυματίας, μετά άργησα λίγο να μπω. Κάναμε μια κουβέντα και αποφασίσαμε να μην το συνεχίσουμε αυτό, οπότε μετά ξεκίνησαν και τα προπονητικά καλύτερα. Νομίζω σε καλό μου βγήκε τελικά, γιατί μπήκα ξανά σε αντρικό επίπεδο μετά από 3 χρόνια. Μετά τον covid δεν είχα αναλάβει ανδρικό τμήμα γιατί δεν μπορούσα».

Για τον αδερφό του, Βαγγέλη: «Θεωρώ ότι ο Βαγγέλης ήθελε μια αλλαγή σελίδας πιο πολύ για να ηρεμήσει ψυχολογικά, γιατί τα τελευταία χρόνια είχε “φάει” μεγάλη ψυχολογική πίεση. Θεώρησε μια αλλαγή να βγει εκτός Ελλάδας. Η εποχή με τα social media είναι πολύ δύσκολη για όλα τα παιδιά, για όλους τους αθλητές. Πιο πολύ “καθάρισε” το μυαλό του απ’ αυτόν τον… οχετό και αυτό τού βγαίνει και στο γήπεδο. Εκεί τον έχουν σαν θεό. Μακάρι να κάτσει και του χρόνου. Νομίζω ότι έκανε καλή επιλογή».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ