Η νέα ζωή του Βαγγέλη Μάντζαρη: Έχουν πάθει πλάκα στην Ιταλία, μαζί του (pics, vids)

Η νέα ζωή του Βαγγέλη Μάντζαρη: Έχουν πάθει πλάκα στην Ιταλία, μαζί του (pics, vids)

Ο Βαγγέλης Μάντζαρης τα πηγαίνει εξαιρετικά στην Ιταλία, έχοντας... τρελάνει τους πάντες με τις επιδόσεις του.

Έχει περάσει 8 χρόνια στο κορυφαίο ευρωπαϊκό επίπεδο. Έχει κατακτήσει δύο φορές την κορυφή της Euroleague με τον Ολυμπιακό και έχει παίξει άλλους δύο τελικούς. Πλέον, απολαμβάνει το μπάσκετ στη γειτονική μας Ιταλία. Ο άνθρωπος αυτός είναι ο Βαγγέλης Μάντζαρης.

Ο Έλληνας γκαρντ, έχει αποχωρήσει από τα… φώτα της δημοσιότητας, αφήνοντας πίσω του μια καριέρα που θα ζήλευαν πολλοί παίκτες. Δεν είναι μόνο οι τίτλοι, είναι ότι κατάφερε σε αυτό το διάστημα να αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της ιστορίας των Πειραιωτών. Ένα πολύτιμο «γρανάζι» στα χέρια του εκάστοτε προπονητή και μέλος του περίφημου ελληνικού κορμού του Ολυμπιακού.

Γύρισε τον κόσμο…

Η εν λόγω εμπειρία μόνο καλό θα μπορούσε να κάνει στην καριέρα του. Το 2019 αποχώρησε από τους Ερυθρόλευκους και μετακόμισε στη Ρωσία για την Ούνικς Καζάν. Στη συνέχεια ακολούθησαν Προμηθέας και Περιστέρι, ενώ πέρασε και από την Πολωνία για λογαριασμό της Σταλ Οστρόφ και το Ισραήλ για τη Χάποελ Εϊλάτ.

Τις δύο τελευταίες σεζόν αποφάσισε να γυρίσει ξανά στην Ελλάδα και να παίξει αρχικά στον ΠΑΟΚ και έπειτα στον Ιωνικό Νίκαιας. Η χρονιά πέρυσι έκλεισε στη Βενεζουέλα και την Παντέρας ντε Μιράντα. Κάπου εκεί ο Βαγγέλης Μάντζαρης αποφάσισε πως έπρεπε να πάρει μια σημαντική απόφαση. Μια απόφαση που δεν ήταν μόνο η επιστροφή στην Ευρώπη.

Η επιλογή της Ιταλίας

Ο Έλληνας γκαρντ έχει ζήσει τόσα στην καριέρα του και είναι ακόμα 33 ετών. Συνεπώς θα μπορούσε ακόμα να βρεθεί σε μια καλή ομάδα υψηλού επιπέδου για τη βοηθήσει με την εμπειρία του, είτε στην Ελλάδα, είτε στο εξωτερικό. Αυτή τη φορά όμως επέλεξε να πάει κάπου που θα απολαμβάνει πραγματικά το μπάσκετ. Και κάπου εκεί ήρθε η Ροσέτο, από την τρίτη κατηγορία.

Το πρώτο δείγμα μπορεί να είναι μικρό, όμως ο Μάντζαρης έχει φροντίσει να δείξει τις ικανότητες του. Χαρακτηριστικό παράδειγμα η αναμέτρηση απέναντι στη Ρούβο όπου ήταν από τους κορυφαίους, πετυχαίνοντας double-double με 5 πόντους, 13 ριμπάουντ και 12 ασίστ, ενώ είχε και 26 βαθμούς στο ειδικό σύστημα αξιολόγησης.

Όπως είναι λογικό, οι εμφανίσεις του κάνουν πολλούς να αναρωτιούνται για το τι κάνει ένας τέτοιος παίκτης εκεί. Πως ανήκει σε ακόμα πιο ψηλό επίπεδο από αυτό. Ωστόσο αυτό δεν φαίνεται να ενοχλεί τον Έλληνα γκαρντ. Αφού μοιάζει να απολαμβάνει κάθε στιγμή στην Ιταλία, με τους οπαδούς της Ροσέτο να τον λατρεύουν. Συνεπώς γιατί να το αλλάξει αυτό;

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ