Η πανέμορφη σύντροφος του Κέβιν Πόρτερ που βρέθηκε στο νοσοκομείο με σπασμένο οστό (pics)

Η πανέμορφη σύντροφος του Κέβιν Πόρτερ που βρέθηκε στο νοσοκομείο με σπασμένο οστό (pics)

Κεντρικό πρόσωπο στα αμερικανικά ΜΜΕ ήταν τον περασμένο Σεπτέμβριο ο Κέβιν Πόρτερ Τζούνιορ

Κεντρικό πρόσωπο στα αμερικανικά ΜΜΕ ήταν τον περασμένο Σεπτέμβριο ο Κέβιν Πόρτερ Τζούνιορ, ο οποίος λέγεται πως βρίσκεται κοντά σε συμφωνία με τον ΠΑΟΚ.

Με την καριέρα του να βρίσκεται στον… αέρα εξαιτίας των κατηγοριών που του απαγγέλθηκαν, ο 23χρονος γκαρντ, ο οποίος είχε συλληφθεί με την κατηγορία της ενδοοικογενειακής βίας, στις αρχές του 2024 δήλωσε ένοχος για ριψοκίνδυνη επίθεση τρίτου βαθμού και για κακοποίηση δευτέρου βαθμού σε βάρος της πρώην συντρόφου του, Κίσρε Γκόντρεζικ, προκειμένου να αποφύγει τη φυλακή.

Σημειώνεται πως η Aμερικανίδα λίγους μήνες νωρίτερα είχε οδηγηθεί στο νοσοκομείο με ένα σπασμένο οστό και πολλαπλούς μώλωπες στο σώμα της, έπειτα από καβγά που είχαν. Δημοσίευμα της «ΝΥ Post» ανέφερε, πάντως, ότι «έγγραφα που εξετάστηκαν από την The Post έδειξαν ότι το κάταγμα ήταν στην πραγματικότητα ένα εκ γενετής πρόβλημα».

Η Γκόντρεζικ αγωνίζεται από το 2021 στο WNBA, όταν και είχε αποτελέσει την 4η επιλογή στο draft, με τους Indiana Fever και τους Chicago Sky να είναι οι δύο πρώτοι επαγγελματικοί της σταθμοί.

Δείτε την:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ