ΠΑΟΚ: «Βόμβα ολκής» από τους Θεσσαλονικείς, παίρνουν τον ΝΒΑερ Κέβιν Πόρτερ!

ΠΑΟΚ: «Βόμβα ολκής» από τους Θεσσαλονικείς, παίρνουν τον ΝΒΑερ Κέβιν Πόρτερ!

Τρομερή για τα ελληνικά δεδομένα κίνηση από τον ΠΑΟΚ, αφού σύμφωνα με τον Σαμς Καράνια συμφώνησε με τον NBAερ Κέβιν Πόρτερ, σε μία από τις μεγαλύτερες μεταγραφές της ιστορίας του.

Ο ΠΑΟΚ επίκειται να κάνει μια από τις μεγαλύτερες μεταγραφές της ιστορίας του, με τον Κέβιν Πόρτερ να βρίσκεται μια ανάσα από το να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας και να μετακομίσει στη Θεσσαλονίκη.

Όπως έκανε γνωστό μέσω της πλατφόρμας «X», ο Σαμς Καράνια ο «Δικέφαλος» έδωσε τα χέρια με τον NBAερ γκαρντ και πλέον μένει μόνο η ανακοίνωση για να επιβεβαιωθεί μία από τις μεγαλύτερες μεταγραφές στην ιστορία του.

Διαβάστε επίσης: Ο Γιούνγκ τα έκανε θάλασσα με τις κάρτες

Ο Πόρτερ δεν είναι απλώς πρώην παίκτης του NBA. Είναι ένας παίκτης που την περσινή σεζόν είχε 19.2 πόντους, 5.3 ριμπάουντ, 5.7 ασίστ και 1.4 κλεψίματα μέσο όρο με 36.6% στα τρίποντα σε 34 λεπτά συμμετοχής με τους Ρόκετς, όντας ένας από τους ανερχόμενους σταρ του NBA! Η σύλληψή του όμως τον περασμένο Σεπτέμβριο με την κατηγορία του ξυλοδαρμού της συντρόφου του, είχε ως αποτέλεσμα να εξοστρακιστεί από το NBA και να χάσει το 4ετές συμβόλαιο που είχε σε ισχύ με το Χιούστον.

Ο Αμερικανός γκαρντ φέρεται να θέλει να ξεκινήσει την καριέρα του από το μηδέν, προκειμένου να επιστρέψει στο NBA. Και θέλει αυτή την νέα αρχή να την κάνει με την φανέλα του ΠΑΟΚ, τον οποίο θα ενισχύσει στα play outs της Stoiximan Basket League και – αν ο Δικέφαλος προκριθεί – στα playoffs, πριν προσπαθήσει ξανά να πάει πίσω στο NBA.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ