Μόνο έτσι θα έχανε ο Ολυμπιακός – Έσπασαν τη μύτη της Βίτολα και είχαν 15 βολές παραπάνω

Μόνο έτσι θα έχανε ο Ολυμπιακός – Έσπασαν τη μύτη της Βίτολα και είχαν 15 βολές παραπάνω

Πολλά και διάφορα συνέβησαν στον δεύτερο τελικό της Α1 μπάσκετ γυναικών, για να μπορέσει να πάρει τη νίκη ο Παναθηναϊκός και να κάνει το 1-1.

Ο δεύτερος τελικός της Α1 μπάσκετ γυναικών ολοκληρώθηκε με τον Παναθηναϊκό να επικρατεί με 68-65 του Ολυμπιακού στην παράταση και να κάνει το 1-1 στη σειρά των τελικών.

Λίγο μετά το πρώτο παιχνίδι των δύο ομάδων, ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός είχε εκδώσει ανακοίνωση όπου καταφέρονταν κατά των διαιτητών, με αφορμή τις βολές, οι οποίες όμως ήταν υπέρ των Πράσινων.

Η εν λόγω ανακοίνωση φαίνεται πως έπιασε τόπο και πέτυχε τον στόχο της και απόδειξη είναι όσα συνέβησαν σήμερα στον «Τάφο του Ινδού» που για ακόμη μία φορά αποδείχθηκε γιατί είναι ακατάλληλο γήπεδο, αφού όσοι βρέθηκαν εκεί έβριζαν χυδαία γυναίκες και τις παρεμπόδιζαν στην προσπάθεια επαναφοράς της μπάλας. Επίσης, χαρακτηριστικό είναι πως, μέχρι το 36-30 κι ενώ το «τριφύλλι» κυνηγούσε στο σκορ, οι βολές ήταν στο 22-7 υπέρ των γηπεδούχων.

Λίγο νωρίτερα όμως είχε συμβεί κάτι εξόφθαλμο. Στο 8:50 για το φινάλε του τρίτου δεκαλέπτου, η Βίτολα σκόραρε για το 35-30 και δέχθηκε ένα δυνατό χτύπημα στο πρόσωπο με αποτέλεσμα να σπάσει η μύτη της και να μείνει προφανώς εκτός για το υπόλοιπο του ματς. Φυσικά οι διαιτητές δεν έδωσαν ούτε φάουλ στη συγκεκριμένη φάση.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ