Καταγγελία για ενδοοικογενειακή βία σε βάρος Αμερικανού παίκτη ομάδας της Basket League

Καταγγελία για ενδοοικογενειακή βία σε βάρος Αμερικανού παίκτη ομάδας της Basket League

Η αστυνομία βρίσκεται σε αναζήτηση του δράστη, που φέρεται να έχει πιάσει τη σύντροφο του από τον λαιμό, τη χαστούκισε και τη δάγκωσε στην πλάτη

Το βράδυ της Παρασκευής (20/4), μία Αμερικανίδα υπήκοος πήγε σε Αστυνομικό Τμήμα της Αττικής και κατήγγειλε την κακοποίησή της από τον σύντροφό της.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες αναφέρεται πως είναι Αμερικανός, αθλητής ετών 30 και πιο συγκεκριμένα παίζει επαγγελματικά μπάσκετ σε ομάδα μάλιστα, που λαμβάνει μέρος στην πρώτη κατηγορία των ελληνικών πρωταθλημάτων, την Basket League.

Διαβάστε επίσης: Μοιραία κατάληξη για Ουίλιαμ και Κέιτ Μίντλετον: «Ο πρίγκιπας δείχνει το τραγικό φινάλε…»

H γυναίκα στην αναφορά της ενημέρωσε τις αρχές πως ο μπασκετμπολίστας, μετά από ένα λεκτικό επεισόδιο που προέκυψε, χειροδίκησε εναντίον της, την χτύπησε στο πρόσωπο, στο λαιμό και στην πλάτη.

Από την καταγγελία προέκυψε το αυτόφωρο, ώστε να ακολουθηθεί η διαδικασία της άμεσης προανάκρισης του φερόμενους ως θύτη, της προσαγωγής του στην δικαστική αρχή και το αυτόφωρο λήγει απόψε. Μάλιστα, μέχρι στιγμής δεν υπάρχει ενημέρωση για κάποια σύλληψη και ο θύτης αναζητείται.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ