Η Τενερίφη «διέλυσε» την Τόφας κι έκλεισε ραντεβού με το Περιστέρι στο Final-4 του BCL (78-55)

Η Τενερίφη «διέλυσε» την Τόφας κι έκλεισε ραντεβού με το Περιστέρι στο Final-4 του BCL (78-55)

Η Τενερίφη νίκησε εύκολα την Τόφας με 78-55 και πέρασε στο Final 4 του BCL όπου θα αντιμετωπίσει στα ημιτελικά του Final-4 στο Βελιγράδι το Περιστέρι bwin.

Η Τενερίφη επιβεβαίωσε τον τίτλο του φαβορί, δεν συνάντησε αντίσταση από την Τόφας την οποία συνέτριψε με 78-55 στην Ισπανία και έκανε το 2-1 στην σειρά των προημιτελικών, παίρνοντας το εισιτήριο για το Final-4 του BCL που θα πραγματοποιηθεί στο Βελιγράδι.

Εκεί στον ημιτελικό της 26ης Απριλίου, η ισπανική ομάδα θα αντιμετωπίσει το Περιστέρι bwin, που χθες έγραψε ιστορία αποκλείοντας την Βόννη στη Γερμανία.

Διαβάστε επίσης: Μήνυση κατά του Μελισσανίδη, για απειλή – Του τηλεφώνησε από το κινητό του «Γιαννάκη»

Η ομάδα του Τσους Βιντορέτα, που έχει κατακτήσει το BCL το 2017 και το 2022, κυριάρχησε από το… τζάμπολ. Έχτισε διψήφια διαφορά από την πρώτη περίοδο (26-11) και δεν απειλήθηκε ούτε στιγμή από τους Τούρκους.

Πέντε παίκτες της Τενερίφης είχαν διψήφιο αριθμό πόντων, με τον Μαρσελίνιο Χουέρτας να ξεχωρίζει με 13 αλλά και 10 ασίστ. Από 12 είχαν Σάσου Σάλιν και Γκιόργκι Σερμαντίνι ενώ 10 είχε ο Κάιλ Γκάι, με την ισπανική ομάδα να ετοιμάζεται για τον ημιτελικό όπου θα αντιμετωπίσει για τρίτη φορά φέτος τους Περιστεριώτες.

Απογοητευτική εμφάνιση από την Τόφας, που είχε 6/31 τρίποντα, με τον Μάρκους Ντένμον να μένει στους 7 πόντους.

Δεκάλεπτα: 26-11, 47-31, 65-41, 78-55

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ