Τα συγχαρητήρια της ΚΑΕ Ολυμπιακός στην ομάδα βόλεϊ και στην Κ19 των ερυθρόλευκων (pics)

Τα συγχαρητήρια της ΚΑΕ Ολυμπιακός στην ομάδα βόλεϊ και στην Κ19 των ερυθρόλευκων (pics)

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός έδωσε συγχαρητήρια στην ομάδα βόλεϊ των Πειραιωτών που κατέκτησε το πρωτάθλημα Ελλάδας, αλλά και στην Κ19 των ερυθρόλευκων που σήκωσε το τρόπαιο του Youth League

Aκόμα μία μέρα μεγάλων επιτυχιών για την οικογένεια του Ολυμπιακού ήταν η σημερινή (22/4).

Την αρχή έκανε η ομάδα βόλεϊ των ερυθρόλευκων, η οποία νωρίτερα το απόγευμα επικράτησε με 3-2 του Παναθηναϊκού στο κλειστό «Μελίνα Μερκούρη», έκανε το 3-1 στις νίκες και πανηγύρισε το 32ο πρωτάθλημα στην ιστορία του.

Διαβάστε επίσης: Oι Ερυθρόλευκοι, η χαρά του παιχνιδιού και η τοπ φόρμα

Λίγο αργότερα, η ομάδα Κ19 των Πειραιωτών έγραψε ιστορία στα ευρωπαϊκά κύπελλα αφού επικράτησε με 3-0 της Μίλαν, στον τελικό του Youth League, και χάρισε τον πρώτο διασυλλογικό ευρωπαϊκό τίτλο στην χώρα μας.

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός με δύο αναρτήσεις της στα social media, θέλησε να συγχαρεί τα δύο αυτά τμήματα της ερυθρόλευκης οικογένειας για τις επιτυχίες τους.

«Πολλά συγχαρητήρια στους back to back Πρωταθλητές Ελλάδας στο βόλεϊ», ανέφερε η ανάρτηση της ΚΑΕ για την ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού.

«Μόνο περηφάνια για την θρυλική ομάδα Κ19 του Ολυμπιακού, που συνέτριψε την Μίλαν με 3-0 και στέφθηκε Πρωταθλήτρια Ευρώπης (Youth League)!!! Πολλά συγχαρητήρια για το μοναδικό αυτό κατόρθωμα . Το μέλλον σας ανήκει!», ήταν το μήνυμα της ΚΑΕ Ολυμπιακός.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ