Σπλίτερ: «Νιώθω καλύτερα σαν head coach, έχει περισσότερη πίεση»

Σπλίτερ: «Νιώθω καλύτερα σαν head coach, έχει περισσότερη πίεση»

Ο Τιάγκο Σπλίτερ έχει ξεκινήσει τη σταδιοδρομία του ως προπονητής, όντας assistant coach στους Χιούστον Ρόκετς, όμως δεν κρύβει πως του αρέσει περισσότερο να είναι πρώτος και όχι βοηθός.

Ο Τιάγκο Σπλίτερ διέγραψε λαμπρή καριέρα τόσο στο στα ευρωπαϊκά παρκέ με τη φανέλα της Ταού Κεράμικα(νυν Μπασκόνια), όσο και στο NBA σαν παίκτης των Σαν Αντόνιο Σπερς, έχοντας κατακτήσει το πρωτάθλημα το 2014.

Αυτή τη στιγμή ο Βραζιλιάνος πρώην σέντερ έχει κάνει στροφή στην καριέρα του και ασχολείται με την προπονητική, την οποία φαίνεται να την αντιμετωπίζει με ιδιαίτερο μεράκι.

Διαβάστε επίσης: «Για αυτό ο Μπαρτζώκας δεν χρησιμοποίησε καθόλου τον Μόουζες Ράιτ»

Ο Σπλίτερ εργάζεται ως assistant coach στους Χιούστον Ρόκετς και φαίνεται πως προτιμά τον ρόλο του head coach, όπως δήλωσε σε συνέντευξή του στην «El Correo».

«Είμαι στο Χιούστον μετά από πέντε χρόνια στο Μπρούκλιν. Επίσης προπόνησα την εθνική ομάδα της Βραζιλίας κάτω των 23. Φίλε, μου αρέσει να είμαι προπονητής περισσότερο. Είναι πιο διασκεδαστικό, περισσότερη πίεση, όλα. Αλλά είναι μέρος της εξέλιξης. Θα δούμε πώς θα πάει το μέλλον, αλλά είμαι πολύ χαρούμενος με τον ρόλο μου στο Χιούστον», ήταν τα λόγια του Σπλίτερ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ