Σοκ με τον Κίναν Έβανς: Λιθουανικά ΜΜΕ αναφέρουν πως θα μείνει έξω 6-8 μήνες (vid)

Σοκ με τον Κίναν Έβανς: Λιθουανικά ΜΜΕ αναφέρουν πως θα μείνει έξω 6-8 μήνες (vid)

Ο Κίναν Έβανς τραυματίστηκε στο ίδιο πόδι που είχε χτυπήσει και πριν δύο χρόνια στον αχίλλειο και αποχώρησε από την αναμέτρηση της Ζάλγκιρις με την Λιετκαμπέλις. Πληροφορίες αναφέρουν πως θα μείνει εκτός 6-8 μήνες.

Ο Κίναν Έβανς στάθηκε εξαιρετικά άτυχος καθώς τραυματίστηκε στη διάρκεια του αγώνα Ζάλγκιρις – Λιετκαμπέλις με τον Αμερικανό γκαρντ να χτυπάει σε μια εντελώς ανύποπτη φάση.

Συγκεκριμένα ο Έβανς τραυματίστηκε ενώ έπαιζε άμυνα στο του τρίτου δεκαλέπτου και μάλιστα ο τραυματισμός του είναι στο ίδιο πόδι που είχε πάθει ρήξη αχιλλείου τένοντα δύο χρόνια πριν.

Τις επόμενες ώρες θα γίνουν γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες, ενώ σύμφωνα με λιθουανικά δημοσιεύματα ο Αμερικανός θα μείνει εκτός δράσης για 6-8 μήνες.

Διαβάστε επίσης: Equipe: «Η Φραπάρ δέχτηκε επιθέσεις από τους ηττημένους»

Ο Αμερικανός έπεσε στο παρκέ και έδειχνε να πονάει αρκετά, ενώ αποχώρησε άμεσα, υποβασταζόμενος και με τη βοήθεια συμπαικτών του, για να υποβληθεί σε εξετάσεις στο νοσοκομείο.

Μόλις αντιλήφθηκε τον τραυματισμό του, ο Έβανς άρχισε να μονολογεί «γιατί ρε φίλε γιατί;», προτού σπεύσει για να τον ηρεμήσει ο προπονητής του, Αντρέα Τρινκιέρι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ