«Κοντά σε νέο συμβόλαιο με την Ζαλγκίρις ο Αντρέα Τρινκιέρι»

«Κοντά σε νέο συμβόλαιο με την Ζαλγκίρις ο Αντρέα Τρινκιέρι»

Ο Αντρέα Τρινκιέρι βρίσκεται πολύ κοντά στο να υπογράψει νέο συμβόλαιο με τη Ζάλγκιρις Κάουνας, παραμένοντας έτσι τουλάχιστον για μία ακόμη χρονιά στη λιθουανική ομάδα

Πολύ κοντά στην υπογραφή νέου συμβολαίου με την Ζαλγκίρις Κάουνας βρίσκεται ο Αντρέα Τρινκιέρι, ο οποίος θα κοουτσάρει και την σεζόν 2024/2025 την λιθουανική ομάδα.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του «basketnews.com», ο Ιταλός τεχνικός όταν υπέγραψε συμβόλαιο με την λιθουανική ομάδα είχε συμπεριλάβει option ανανέωσης και για την νέα σεζόν. Προκειμένου όμως να μην υπάρξει κάποιο… σίριαλ το καλοκαίρι, η Ζάλγκιρις τα βρήκε μαζί του από τώρα και οι δύο πλευρές συμφώνησαν να πορευτούν μαζί και την επόμενη σεζόν.

Διαβάστε επίσης: Σπουδαία διάκριση για τον Καλογερόπουλο του Ολυμπιακού (vid)

Ο Τρινκιέρι, ο οποίος ανέλαβε την ομάδα από το Κάουνας τον περασμένο Δεκέμβριο, είναι πολύ χαρούμενος με την κατάσταση που επικρατεί στον σύλλογο και θέλει να παραμείνει στην τεχνική του ηγεσία, με το νέο συμβόλαιο να αφαιρεί τη ρήτρα διακοπής, εξασφαλίζοντας με αυτόν τον τρόπο την παρουσία του και την επόμενη χρονιά.

Προτού αναλάβει ο 55χρονος Ιταλός τεχνικός η Ζάλγκιρις είχε 6 σερί ήττες και βρισκόταν στο 5-12, στη συνέχεια όμως κατάφερε να βρει 9 νίκες σε 17 παιχνίδια και τελείωσε την κανονική διάρκεια στη 14η θέση της βαθμολογικής κατάταξης της Euroleague.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ