Μπάνκι : «Περήφανος που είμαι στην ΑΕΚ, τεράστια ευθύνη και πρόκληση»

Μπάνκι : «Περήφανος που είμαι στην ΑΕΚ, τεράστια ευθύνη και πρόκληση»

Ο Λούκα Μπάνκι έκανε τις πρώτες του δηλώσεις ως νέος τεχνικός της ΑΕΚ και μίλησε για τους στόχους του ενώ ευχαρίστησε και τον Μάκη Αγγελόπουλο.

O Λούκα Μπάνκι νωρίτερα μέσα στη μέρα ανακοινώθηκε από την ΑΕΚ ως νέος της προπονητής και στη συνέχεια έκανε και τις πρώτες του δηλώσεις στην επίσημη σελίδα της ομάδας δηλώνοντας ενθουσιασμένος για τη νέα πρόκληση της καριέρας του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Είμαι πολύ ενθουσιασμένος, που γίνομαι ο πρώτος Ιταλός προπονητής στην Ιστορία της ΑΕΚ.  Για μένα είναι πολύ σημαντικό, που συμπεριλαμβάνομαι σε μία τεράστια λίστα με προπονητές που έχουν αφήσει το δικό τους στίγμα στο ευρωπαϊκό μπάσκετ. Σίγουρα, τα δύο Κύπελλα που κατέκτησε η ΑΕΚ την περίοδο, που τελείωσε, συντελούν στο να δημιουργηθούν περισσότερες προσδοκίες ως προς το πρόγραμμα, που φτιάχνουμε για το μέλλον.

Οι στόχοι μου και οι στόχοι της διοίκησης είναι να δουλέψουμε πολύ σκληρά ώστε να δώσουμε μία σταθερότητα σ’ αυτό το πρόγραμμα, πάντα στο υψηλότερο επίπεδο και φυσικά να συνεχίσουμε τη διαδικασία κάθε χρόνο να γινόμαστε όλο και καλύτεροι.

Αισθάνομαι υπερήφανος, που από σήμερα είμαι ο προπονητής της ΑΕΚ, ενός κλαμπ που έχει μεγάλη παράδοση και χαρακτηρίζεται για το πάθος και τις φιλοδοξίες του. Αισθάνομαι τεράστια ευθύνη, που αναλαμβάνω μια τέτοια πρόκληση. Θέλω να ευχαριστήσω τον κύριο Αγγελόπουλο και όλα τα μέλη της διοίκησης για την ευκαιρία που μου έδωσαν να γίνω κομμάτι της ομάδας και να διαδεχθώ έναν επιτυχημένο προπονητή, τον Ντράγκαν Σάκοτα, που πέτυχε κάτι μοναδικό με την ΑΕΚ.

Αυτό μου δίνει επιπλέον κίνητρο στο να ξεκινήσω άμεσα τη δουλειά, ώστε ν’ αποδείξω την αξία μου και να συνεισφέρω στο να παραμείνουν οι οπαδοί μας χαρούμενοι».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ