Ολυμπιακός: Κλείνει και Τζέσικα Τόμας

Ολυμπιακός: Κλείνει και Τζέσικα Τόμας

Ισχυροποιείται ακόμα περισσότερο η ομάδα του Πειραιά ενόψει της προκριματικής φάσης της Ευρωλίγκας με την Βίσλα Κρακοβίας.

Δεν σταματάει να ενισχύεται ο Ολυμπιακός, καθώς οι αήττητες νταμπλούχες Ελλάδος για τρία χρόνια στην χώρα μας, θέλουν μέσω προκριματικής φάσης, να βρεθούν στους ομίλους της Ευρωλίγκας.

Οι Ερυθρόλευκες λοιπόν όπως όλα δείχνουν, μετά την ανανέωση της Μίρνα Μάζιτς και την απόκτηση των Λικέντρα Τζόνσον και Ρίτα Ρασίντ, είναι κοντά και στην Τζέσικα Τόμας.

Πρόκειται για την ύψους 1,68μ γκαρντ Αμερικανίδα (27/10/1994), η οποία την τελευταία χρονιά αγωνιζόταν στην σουηδική Λουλέα. Τελείωσε τη σεζόν έχοντας σε 32 παιχνίδια 15,7 πόντους κατά μέσο όρο, 5,9 ασίστ ανά παιχνίδι και 4,2 ριμπάουντ και με αυτήν ο Γιώργος Παντελάκης αναμένεται να έχει την περιφέρεια που χρειάζεται για τις αναμετρήσεις με την Βίσλα Κρακοβίας στις 9 και 12 Οκτωβρίου, για την προκριματική φάση της Ευρωλίγκας.

Τέλος δεν είναι σίγουρο ακόμα ποιες από τις ξένες του Ολυμπιακού θα δηλωθούν στο πρωτάθλημα, καθώς θα αποφασίσει την τελευταία στιγμή η ομάδα ποιες θα είναι οι 3 που θα αγωνιστούν στην Α1 Γυναικών.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ