Σφαιρόπουλος «Μοίρα του Ολυμπιακού να παίζει με τραυματισμούς και κόντρα διαιτησίες »

Σφαιρόπουλος «Μοίρα του Ολυμπιακού να παίζει με τραυματισμούς και κόντρα διαιτησίες »

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος αναφέρθηκε στον ίλιτς, στην κακοδαιμονία με τους τραυματισμούς, αλλά και τον Βασίλη Τολιόπουλο. Αναλυτικά ο Έλληνας μίλησε: Για την κακοδαιμονία με τους τραυματισμούς και αν του έχει ξανατύχει: «Το θέμα των τραυματισμών το έχουμε συζητήσει πολλές φορές και πέρσι και πρόπερσι. Ξέρετε τη θέση μου, ότι δεν θα σταθώ σε αυτούς. Θέλω η […]

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος αναφέρθηκε στον ίλιτς, στην κακοδαιμονία με τους τραυματισμούς, αλλά και τον Βασίλη Τολιόπουλο.
Αναλυτικά ο Έλληνας μίλησε:
Για την κακοδαιμονία με τους τραυματισμούς και αν του έχει ξανατύχει:
«Το θέμα των τραυματισμών το έχουμε συζητήσει πολλές φορές και πέρσι και πρόπερσι. Ξέρετε τη θέση μου, ότι δεν θα σταθώ σε αυτούς. Θέλω η ομάδα μου να ματώνει στο γήπεδο με όσους παίκτες και αν έχω, ακόμη και πέντε. Αυτός είναι ο Ολυμπιακός, αυτός είναι ο χαρακτήρας της ομάδας. Η μοίρα του Ολυμπιακού είναι να παίζει με τραυματισμούς, με κόντρα διαιτησίες, με άδειες εξέδρες. Αυτό τον χαρακτήρα χτίζω στην ομάδα. Είναι λάθος να μεμψιμοιρούμε. Όλοι οι τραυματισμοί είναι από χτυπήματα και όχι από κακή προπόνηση. Ως προπονητής, προσαρμόζω την ομάδα ανάλογα. Εγώ ούτε κλαίγομαι, ούτε μεμψιμοιρώ, ούτε ψάχνω δικαιολογίες στους τραυματισμούς. Παίζουμε όσοι είμαστε για να κερδίζουμε όλα τα παιχνίδια».
Για το αν υπάρχει απόφαση αντικατάστασης του Τιλί:
«Το συζητάμε. Δεν βιαζόμαστε. Λόγω του αγώνα, είμαστε προσηλωμένοι σε αυτόν. Δεν τρέχουμε. Ψιλοκοιτάζουμε την αγορά χωρίς βιασύνη. Έχω μιλήσει με την διοίκηση και έχουμε πει να περιμένουμε λίγο και να μην κάνουμε κινήσεις εν θερμώ. Σε μία μεγάλη σεζόν, όσο πιο πολλούς παίκτες έχεις, τόσο καλύτερο είναι. Έχω πει επίσης πως αν θα πάρουμε παίκτη, θα πάρουμε παίκτη ποιοτικό».
Για την εικόνα του Τολιόπουλου μέχρι στιγμής:
«Εγώ πιστεύω ότι μπορεί να συγκεντρωθεί κι άλλο. Πάει καλά, αλλά αυτό μπορεί και να μη λέει τίποτα. Το θέμα είναι να έχεις διάρκεια. Θα πάρει ευκαιρίες και γι’ αυτό τον κρατήσαμε. Δούλεψε το κορμί του και πλέον είναι έτοιμος να παίξει στο υψηλότερο επίπεδο της Euroleague. Πρέπει όμως να μείνει σεμνός και ταπεινός. Δεν τα κάνει όλα τέλεια και η απόδοσή του μπορεί να είναι καλύτερη. Είναι ένας παίκτης που είχα από μικρό στον Πανιώνιο, άρα τον ξέρω και με ξέρει καλά. Ήρθε η ώρα του, αλλά πρέπει να μείνει το μυαλό στο κεφάλι του. Γιατί αν βγει, θα τον χάσουμε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ