Νέο κανόνι στο τουρκικό μπάσκετ, αποσύρεται και η Τραμπζονσπόρ

Νέο κανόνι στο τουρκικό μπάσκετ, αποσύρεται και η Τραμπζονσπόρ

Δείχνει να μακραίνει η λίστα των ομάδων που αντιμετωπίζουν σοβαρά οικονομικά προβλήματα στην Τουρκία, με την Τραμπζονσπόρ να ετοιμάζεται να αποσυρθεί και αυτή από το πρωτάθλημα.

Η Τουρκία δείχνει να επηρεάζεται από την οικονομική κρίση και αυτό δεν αφήνει εκτός και το κομμάτι του αθλητισμού. Ειδικά το μπάσκετ στη γειτονική χώρα έχει δεχτή αλλεπάλληλα πλήγματα με ομάδες να αποσύρονται λόγω σοβαρών οικονομικών προβλημάτων.

Την… αρχή έκαναν οι Εσκισεχίρ, Γεσιλγκιρεσούν, Ουσάκ Σπορτίφ και Αντάλιασπορ από τις πρώτες δύο επαγγελματικές κατηγορίες της Τουρκίας και πλέον πολύ πιθανό είναι να προστεθεί σε αυτές η Τραμπζονσπόρ. Η «Τραμπζον» τερμάτισε πέρσι στη 13η θέση και όπως δήλωσε χαρακτηριστικά ο αντιπρόεδρος της ομάδας, Ντεριά Ουνάλ, η τρύπα στα οικονομικά της ομάδας είναι μεγάλη και λύση μπορεί να βρεθεί μόνο με την καλή θέληση της FIBA:

«Δυσκολευόμαστε να συνεχίσουμε και αν και στηρίζουμε την τουρκική Ομοσπονδία, αλλά δεν θα μπορέσουμε να πάρουμε μέρος στο πρωτάθλημα αν δεν καταφέρουμε να συμφωνήσουμε με τους ανθρώπους στους οποίους χρωστάμε χρήματα. Βρισκόμαστε σε συζητήσεις με παίκτες και μάνατζερ και δεν θέλουμε να χάσουμε τις ελπίδες μας. Θα επικοινωνήσουμε και με την FIBA για τα χρέη. Αν βρούμε λύση τότε θα συμμετάσχουμε στο πρωτάθλημα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ