
Ο Αντρέι Βατούτιν μίλησε για την απουσία της Euroleague από τη Euroleague, ενώ στάθηκε στην πιθανότητα επιστροφής της.
Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας παραμένει εκτός Euroleague από το 2022 και την εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία, με τον Αντρέι Βατούτιν να μιλά για τα δεδομένα που έχει δημιουργήσει η απουσία αυτή.
Ο πρόεδρος του ρωσικού συλλόγου τόνισε μεταξύ άλλων ότι έχουν αλλάξει πολλά, ενώ ρωτήθηκε για την πιθανότητα επιστροφής της ομάδας στην κορυφαία διοργάνωση.
Οι δηλώσεις του Αντρέι Βατούτιν:
Για το πως έχει επηρεάσει την ΤΣΣΚΑ η απουσία από τη Euroleague: «Έχουν αλλάξει πολλά τα τελευταία τρία χρόνια: Ρόστερ, προϋπολογισμοί, διοργανώσεις, πρακτικά σε όλες τις παραμέτρους υστερούμε σε σχέση με τις συμμετέχουσες στην Euroleague ομάδες. Μόνο η επιθυμία για νίκη έχει παραμείνει η ίδια».
Για την πιθανότητα επιστροφής: «Ακόμα και στις καλύτερες μέρες, όταν φτάναμε επανειλημμένα στο Final Four της Euroleague, χρειαζόταν χρόνος για να χτίσουμε μια ομάδα πρωταθλητισμού. Δεν συμβαίνουν θαύματα, όμως είναι σημαντικό ότι έχουμε διατηρήσει το σύστημα, την κουλτούρα του συλλόγου και την επιθυμία να κερδίζουμε πάντα και αυτό καθιστά κάθε στόχο εφικτό».