Βατούτιν: «Σαν… φαντασίωση πλέον η επιστροφή της ΤΣΣΚΑ στη Euroleague»

Βατούτιν: «Σαν… φαντασίωση πλέον η επιστροφή της ΤΣΣΚΑ στη Euroleague»

Ο Αντρέι Βατούτιν αναφέρθηκε στη Euroleague, στην ενδεχόμενη είσοδο ομάδας από το Ντουμπάι, αλλά και στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Για ακόμη μία φορά τα τελευταία χρόνια ο Αντρέι Βατούτιν μίλησε για το μέλλον της ΤΣΣΚΑ Μόσχας και το αν θα επιστρέψει στη Euroleague.

Ο ισχυρός άνδρας της «ρωσικής αρκούδας» αναφέρθηκε επίσης στην ενδεχόμενη είσοδο ομάδας από το Ντουμπάι, επισημαίνοντας ότι θα ανεβάσει το επίπεδο.

Οι δηλώσεις του Αντρέι Βατούτιν:

«Αυτή τη στιγμή, το να γυρίσουν και πάλι οι ρωσικές ομάδες στη Euroleague είναι κάτι που ανήκει στον κόσμο της επιστημονικής φαντασίας, Δεν υπάρχουν οι προϋποθέσεις για να το συζητήσουμε, τουλάχιστον μέχρι να τελειώσει ο πόλεμος».

Για τις συζητήσεις που υπάρχουν ως προς την επιστροφή της ΤΣΣΚΑ: «Οι συνάδελφοί μου στη Euroleague μου εξέφρασαν πόσο λυπημένοι είναι που δεν υπάρχουν ακόμα ρωσικές ομάδες. Ως συνεργάτης του οργανισμού, παραμένουμε σε επαφή. Υπάρχει συνεχής επικοινωνία και αυτό είναι σημαντικό να σκεφτόμαστε να επιστρέψουμε όταν είναι δυνατόν, στο μέλλον».

Για την ενδεχόμενη είσοδο ομάδας από το Ντουμπάι στη Euroleague: «Νομίζω ότι είναι μια πιθανότητα και ότι θα ανέβαζε το επίπεδο της Euroleague. Το Ντουμπάι είναι μια πλούσια περιοχή και είναι επίσης μια τεράστια αγορά στην Ασία και τη Μέση Ανατολή. Θα μας επέτρεπε να προσελκύσουμε νέο κοινό, νέες αγορές. Είναι κάτι για το οποίο θα συνεχίσουμε να συζητάμε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ