Πασκουάλ : «Το DNA του Παύλου Γιαννακόπουλου έχει διαπεράσει την ομάδα»

Πασκουάλ : «Το DNA του Παύλου Γιαννακόπουλου έχει διαπεράσει την ομάδα»

Ο Τσάβι Πασκουάλ τόνισε ότι ο Παύλος Γιαννακόπουλος έχει αφήσει το σημάδι του στον Παναθηναϊκό και το DNA του έχει διαπεράσει την ομάδα

Στην καθιερωμένη συνέντευξη τύπου πριν το τουρνουά στη μνήμη του Παύλου Γιαννακόπουλου, ο Τσάβι Πασκουάλ μίλησε με ιδιαίτερο σεβασμό για την προσφορά του ιστορικού προέδρου των «πράσινων» αλλά και το πως η παρουσία του επηρέασε την ομάδα. Αναλυτικά όσα είπε ο Ισπανός προπονητής του «τριφυλλιού»:

«Πολλές φορές όταν ένας πολύ καλός παίκτης αποσύρεται γίνεται κουβέντα για το πώς επηρέασε την ομάδα του και τον τρόπο παιχνιδιού της. Όπως ο Διαμαντίδης ή ο Ναβάρο. Μια παρόμοια περίπτωση είναι ο Παύλος Γιαννακόπουλος, έχει αφήσει το σημάδι του και το DNA του έχει διαπεράσει την ομάδα. Ανήκει στην κατηγορία των αγαπημένων προσώπων που όλο το ευρωπαϊκό μπάσκετ θα τιμά και θα θυμόμαστε για πάντα».

Ενώ για τις ομάδες που θα βρεθούν στο τουρνουά είπε: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω τις ομάδες που βρίσκονται εδώ. Το τουρνουά γίνεται σπουδαίο με αυτές. Θέλουμε να τιμήσουμε μία πολύ μεγάλη προσωπικότητα για το ευρωπαϊκό μπάσκετ. Θέλουμε να δείξουμε μία καλή εικόνα για τον κόσμο μας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ